Discuțiile aprinse dintre Ruxi și Viviana Sposub continuă. Încă din prima zi în care iubita lui George Burcea a intrat în platou, s-a simțit o tensiune între cele două. Câteva ediții mai târziu, acestea au recunoscut că au fost bune prietene, dar că au ajuns să nu mai iasă împreună și să nu își mai vorbească deloc, din cauza fostului partner al Vivianei.

Ei bine, când părea că lucrurile s-au mai calmat puțin între concurentele de la Bravo, ai stil, s-a aprins din nou scânteia. În ultima gală e emisiunii de la Kanal D, Ruxi a avut un moment special cu un tip pe care toată lumea îl știe de pe TikTok, dar despre care nimeni nu a știut că ar fi avut vreo legătură cu bruneta.

Viviana Sposub, criticată și de colegele sale

"Nu am absolut nimic de ascuns. Am avut o relatie cu un baiat care se intampla sa fie unul dintre prietenii buni ai lui Rux. A fost o relatie in care m-am imprietenit cu Ruxi, avem foarte multe amintiri, povesti, vacante impreuna, tot felul de momente frumoase sau mai putin frumoase. Relatia a luat sfarsit si amicitia dintre mine si Ruxi a luat sfarsit. Nu nicio problema cu Ruxi, sper ca nici ea.", a spus Viviana Sposub, la Bravo, ai stil.

În timpul momentului, cei doi s-au sărutat pasional, iar Ilinca Vandici a vrut să afle dacă ei sunt doar prieteni sau există ceva mai mult între ei, moment în care Ruxi a menționat că sunt doar prieteni. În clipa aceea, Viviana Sposub și-a scos colții și a afirmat că nu este adevărat, că a fost mai mult decât o simplă legătură de amiciție între ei.

"Am spus ca ea a fost iubita unui prieten de-al meu! O relatie asumata despre care stia toata lumea! Eu nu am zis ca a facut sex cu nu stiu cine despre care nu stia nimeni! Pur si simplu era un baiat cu care ai avut o relatie normala! Eu nu am acuzat-o de alte lucruri!", a declarat Ruxi, la rândul ei.

Celelalte concurente au sărit în apărarea lui Ruxi și au fost de părere că partenera de viață a lui Georgea Burcea nu ar fi trebuit să facă mărturisiri despre viața privată a rivalei sale, iar ea a recunoscut că a vrut să o facă să se simtă la fel de rău precum s-a simțit și ea. Seara trecută au discutat din nou pe marginea acestui subiect și s-au aprins spirtitele în platou. Cu toate acestea, lui Ruxi i s-a făcut milă de ea, când a început să plângă și a îmbrățișat-o.

"Cu mine ai fost rea! Eu am simtit ca desi te cunoasteam dinainte, in momentul in care am ajuns aici te-am simtit ca esti rautacioasa cu mine!", a mai zis iubita lui George Burcea.

Citeste si:
Viviana Sposub și George Burcea, anunț important despre nuntă:...
Viviana Sposub și George...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Septembrie 2021 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.