În ultimii ani, Daniela Crudu a făcut parte din foarte multe proiecte de televiziune, dar s-a săturat să mai apară pe micile ecrane, așa că a decis să se ratragă. Bruneta s-a îndreptat către alte domenii și a povestit din ce anume face bani, după ce și-a anunțat retragerea.

Toată lumea știe că frumoasa Daniela Crudu a fost în emisiuni precum Survivor sau Burlăcița, dar și în multe altele, printre care se numără și Asia Express. Chiar dacă a avut succes în acest domeniu, ea s-a plictisit să apară la TV, mai ales că totul se întâmplă pe internet, în ziua de astăzi.

Daniela Crudu nu mai vrea să apară la TV

Este de părere că a făcut cam tot ceea era de făcut în acest domeniu și nu mai vede nicio provocare în participarea la emisiuni de tip concurs. Deși încă ține legătura cu prietenii ei din televiziune, doar că momentan nu este atrasă de nicin proiect și și-a îndreptat atența către alte lucruri importante pentru ea.

”M-am plictisit de tv, nu mai e ce a fost, totul e pe internet. Nu mai am chef să apar la emisiuni. Ce ar putea să mă mai provoace? Am fost la Burlăcița, la Survivor, am fost cam peste tot. Nu știu dacă am ratat vreun show tv de la Antenă.

Și acum țin legătura cu toată lumea din Antenă, și cu Dan Capatos vorbesc foarte des. Nu a mai fost să fie. Le-am făcut cam pe toate în domeniul ăsta, pentru mine nu mai e nicio provocare. Mi-au ajuns emisiunile gen concurs. Dacă ar fi ceva să mă atragă, vreun anume proiect, nu aș spune totuși, nu”, a declarat vedeta pentru playtech.ro.

La momentul actual, Daniela Crudu își câștigă existența din contractele de imagine. Bruneta face reclame pentru tot felul de brand-uri, iar sumele care îi intră în conturi sunt destul de mari. Pozează de dimineața până seara, dar nu se plânge. Nu i se pare greu deloc, are tot ceea ce își dorește și se bucură de fiecare moment, chiar dacă muncește mult.

”Am un shooting la Sibiu, la un brand de vodkă. Am pozat toată ziua, pe stradă în Sibiu, la o herghelie…Cam atât fac, am contracte de imagine. Dar nu mă plâng, îi mulțumesc lui Dumnezeu, am tot ce-mi doresc. Am și evenimente ca MC, prezint în câteva cazinouri, am contacte cu o casă de pariuri sportive, apoi cu vodka și la haine”, a mai spus

Citeste si:
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici să fie, dacă nu era prezentatoare:...
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.