Cosmin și Eliza Natanticu formează una dintre cele mai puternice echipe de la Asia Express, chiar dacă în ultima ediție a emisiunii de la Antena 1 au luptat în cursa pentru ultima șansă. Cei doi nu au reușit să ajungă primii, dar nici pe ultimul loc nu au fost, așa că au scăpat de eliminare.

Asia Express este plină de surprize pentru echipele care anul acesta au pornit pe „Drumul Împăraților”, iar probele sunt pe zi ce trece tot mai grele. Unii dintre ei s-au săturat deja să facă autostopul și să realizeze că nimeni nu îi bagă în seamă și nu îi ajută, iar drept dovadă stau în stradă cu orele, fără să aibă puterea de a face nimic.

Cosmin și Eliza Natanticu, puși într-o situație grea

Mai mult de atât, nici atunci când sunt puși să își caute cazare, nu se bucură prea tare, pentru că având în vedere situația în care se afla Turcia, când au avut loc filmările, oamenilor le era frică să îi primească în casele lor, pentru a nu se îmbolnăvi de COVID-19. Toate aceste lucruri acumulate le dau mari bătăi de cap vedetelor și îi fac să cedeze nervos.

Seara trecută, Cosmin și Eliza Natanticu aveau o probă în care erau nevoiți să obțină o găleată în schimbul unui obiect personal, dar se pare că nimeni nu le-a sărit în ajutor. Când în sfârșit au găsit pe cineva, acela nu voia să facă niciun gest în lipsa banilor, astfel că Natanticu a luat foc și a început să înjure ca la ușa cortului.

”Simțeam cum mi se urcă în cap și îmi venea să îi pun găleata în cap și să îi dau în nasul ăla de bețiv. Nu am mai putut! Îmi venea să mă întorc la el și să îl bat, să îl leg cu frânghia aia și să îi pun găleata cruce. Eu mă enervez foarte repede, dar cu greu ajungla nivelul ăla în care să vorbesc ca la ușa cortului. A fost numai cu beep acolo, îmi cer scuze față de telespectatori, dar... ”, a spus Cosmin Natanticu, în ediția de seara trecută.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.