Cursa pentru ultima șansă, de la Asia Express, a fost una extrem de grea, mai ales că s-a terminat cu eliminarea uneia dintre echipe. Mihai Petre și Elwira, Natanticu și Eliza, dar și Alexandra Ungureanu și Anca au luptat din greu pentru a ajunge primii la Irina Fodor și pentru a nu fi în pericol de eliminare.

Cele care au ajuns ultimele la punctul de întâlnire au fost Anca și Alexandra Ungureanu. Diamantul fiind roșu, concurentele au fost nevoite să plece acasă, cu un mare regret în suflet ce este drept, dar cu bucuria că au ajuns până acolo și au avut parte de o experiență atât de frumoasă.

Prima echipă eliminată de la Asia Express

Într-un fel sau altul, vedetele se așteptau să ajungă în această situație, dar au sperat să mai treacă vreo câteva zile. Ambele au fost recunoscătoare pentru felul în care au fost primite de ceilalți, iar Anca Ungureanu s-a bucurat că a avut parte de o zi de naștere perfectă, cum nu a mai avut vreodată.

”Această competiție s-a lipit de mine foarte tare. Nu poți să renunți ușor la ceva atât de fain, dar atât de greu. Sunt foarte mândră de mama, dar mi-am dat seama că s-a terminat. Mulțumim mult, vă țin pumnii tuturor și vă mulțumesc pentru cum ne-ați primit”, a spus Alexandra Ungurenu, în timpul emisiunii.

”M-ați răsfățat cât am fost aici, sunt mândră de mine și mi-ați făcut o zi de naștere cum n-am mai avut”, a declarat și Anca.

Celorlați concurenți le-a fost greu să se despartă de Alexandra și Anca Ungureanu, mai ales pentru că erau conștienți de faptul că oricare dintre ei ar fi putut să fie în locul lor. A fost o eliminare dureroasă, prima din concurs, pe care ele au luat-o ca atare. Shift a fost motivat foarte mult de faptul că doamna Anca a trecut prin această experiență având în vedere vârsta pe care o are, fiind de părere că a fost un model pentru ei toți.

”Cea mai dureroasă despărțire, este prima eliminare și noi puteam să fim în locul lor, am fost la un pas”, a mărturisit Adriana Trandafir.

”Ne motivează foarte mult că doamna Anca a trecut prin experiența asta. Este un model pentru noi și este forța noastră”, a zis și Shift.

Citeste si:
Francesco Paglieri vrea să dea lovitura în afaceri. Fostul...
Francesco Paglieri vrea să...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.