Cursa pentru ultima șansă, de la Asia Express, a fost una extrem de grea, mai ales că s-a terminat cu eliminarea uneia dintre echipe. Mihai Petre și Elwira, Natanticu și Eliza, dar și Alexandra Ungureanu și Anca au luptat din greu pentru a ajunge primii la Irina Fodor și pentru a nu fi în pericol de eliminare.

Cele care au ajuns ultimele la punctul de întâlnire au fost Anca și Alexandra Ungureanu. Diamantul fiind roșu, concurentele au fost nevoite să plece acasă, cu un mare regret în suflet ce este drept, dar cu bucuria că au ajuns până acolo și au avut parte de o experiență atât de frumoasă.

Prima echipă eliminată de la Asia Express

Într-un fel sau altul, vedetele se așteptau să ajungă în această situație, dar au sperat să mai treacă vreo câteva zile. Ambele au fost recunoscătoare pentru felul în care au fost primite de ceilalți, iar Anca Ungureanu s-a bucurat că a avut parte de o zi de naștere perfectă, cum nu a mai avut vreodată.

”Această competiție s-a lipit de mine foarte tare. Nu poți să renunți ușor la ceva atât de fain, dar atât de greu. Sunt foarte mândră de mama, dar mi-am dat seama că s-a terminat. Mulțumim mult, vă țin pumnii tuturor și vă mulțumesc pentru cum ne-ați primit”, a spus Alexandra Ungurenu, în timpul emisiunii.

”M-ați răsfățat cât am fost aici, sunt mândră de mine și mi-ați făcut o zi de naștere cum n-am mai avut”, a declarat și Anca.

Citeste si:
Unde va face nunta Nicoleta Nucă! Fosta concurentă de la Bravo, ai...
Unde va face nunta Nicoleta...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Celorlați concurenți le-a fost greu să se despartă de Alexandra și Anca Ungureanu, mai ales pentru că erau conștienți de faptul că oricare dintre ei ar fi putut să fie în locul lor. A fost o eliminare dureroasă, prima din concurs, pe care ele au luat-o ca atare. Shift a fost motivat foarte mult de faptul că doamna Anca a trecut prin această experiență având în vedere vârsta pe care o are, fiind de părere că a fost un model pentru ei toți.

”Cea mai dureroasă despărțire, este prima eliminare și noi puteam să fim în locul lor, am fost la un pas”, a mărturisit Adriana Trandafir.

Citeste si:
Asia Express, etapă cu eliminare sigură! Concurenții trebuie să...
Asia Express, etapă cu...

”Ne motivează foarte mult că doamna Anca a trecut prin experiența asta. Este un model pentru noi și este forța noastră”, a zis și Shift.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.