Alina Pușcău s-a temut zilele acestea pentru viața sa, după ce s-a infectat cu COVID-19. Modelul a început să se simtă din ce în ce mai rău, având probleme grave cu respirația și a apelat la ajutorul medicilor, care au transportat-o de urgență la spital și care i-au spus că dacă nu ar urmat cât mai repede un tratament, ar fi putut să nu mai fie în viață în acest moment; motiv pentru care tânăra s-a speriat și mai tare.

În urmă cu câteva zile, ea și-a anunțat comunitatea de fani de pe Instagram, că a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2 și că a ajuns la spital. Forma pe care modelul a avut a fost una destul de gravă, dar a avut noroc că a chemat salvarea la timp și nu s-a ajuns la o tragedie.

Alina Pușcău are nevoie de recuperare

Din câte se pare, plămânii Alinei Pușcău au fost afectați, iar are nevoie de o lună de recupare, timp în care este nevoită să stea în casă. Cel mai mare regret pe care îl are acum, după tot ceea ce s-a întâmplat, este că nu și-a făcut vaccinul împotriva COVID-19. Inițial, a avut febră, dureri de cap, dureri în gât și în capul pieptului și simțea, pur și simplu, că îi ard plămânii.

Alina Pușcău a recunoscut, într-un interviu pe care l-a dat recent, că îi este frică de ce va urma, dar și de ceea ce ar fi putut să i se întâmple, dacă nu ajunge repede la spital.

„Regret foarte mult că nu am făcut vaccinul. Simptomele mele au început cu dureri în gât, dureri în piept, îmi ardeau plămânii, febră, dureri de cap. Seara am venit de la spital, mi-au făcut perfuzii, mi-au făcut analize la plămâni și au văzut că plămânii sunt afectați. Acum sunt acasă.

O lună de zile trebuie să stau în casă. Și fac tratament pentru plămâni. Și acum când respir simt că ceva mi s-a rupt, că nu mai sunt cum eram înainte și chiar îmi e frică. La salvare stai ore întregi şi aştepţi, pentru că e foarte multă lume. Auzeam în telefon că oamenii mureau în casă de COVID. Dacă nu mergeam ieri la spital, muream în casă. Asta mi-a şi zis”, a declarat Alina Pușcău, pentru Antena 3.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.