Selly a avut parte zilele acestea prin niște experiențe ciudate, iar una dintre  acestea i-ar fi putut pune viața în pericol, dacă nu își dădea repede seama că se întâmplă ceva rău cu mașina pe care o conducea. Inițial, persoana respectivă i-a furat plăcuța de la mașină, apoi câteva piese de la roată, motiv pentru care el s-a simțit în nesiguranță. Nici iubita lui, Smără, nu a scăpat de probleme, iar asta a fost picătura carea a umplut paharul pentru îndrăgitul vlogger. 

Ei bine, toate acestea s-au întâmplat, deoarece vechiul cartier în care locuia nu avea camere de supraveghere, astfel că oricine putea intra și ieși de acolo, fără a fi luat la întrebări. Până a se muta din apartamentul respectiv, Selly a luat în calcul varianta de a a monta el o cameră video, dar a realizat că este aproape imposibil și a renunțat repede la idee. Așadar, singura soluție pe care a avut-o a fost să se mute.

Selly s-a mutat în altă parte

La momentul actual, el locuiește într-un apartament dintr-un cartier în care se simte în siguranță și care este supravegheat video. Singurul dezavantaj ar fi că suma de bani pe care este nevoit să o dea este una extrem de mare, dar a pus siguranța lui și a partenerei sale de viață pe primul loc, așa că nu s-a mai uitat la bani. Selly mai are câteva locuri de înlocuit în noua lor casă, dar locul i se pare perfect și foarte spațios comparativ cu cel în care locuiau înainte.

”Doar ce s-a eliberat și mai trebuie schimbată mobila. (…) Este un apartament cu trei camere. O să fie refăcut aproape totul pe aici. Este mai spațios decât unde stăteam înainte. Bine… și prețul este mult mai mare. Foarte multă verdeață. Suntem înconjurați de pădure. (…) Așa o împac și pe Smără, pentru că este în natură, așa cum îi place ei și nu este nici foarte departe de București. Sper că vă place noul apartament în care stau. La 2.000 de euro chiria… nu aveți ce să spuneți altceva. M-am mutat de la 850 de euro la 2.000 de euro. Este ceva de plătit, însă cel mai important este că e foarte serios din punct de vedere al securității”, a spus Selly, pe vlog.

Citeste si:
Moneda euro, într-o continuă creștere. Ce valoare record a...
Moneda euro, într-o continuă...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.