Catinca Roman a fost invitată în cadrul emisiunii în Oglindă, unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele care i-au marcat existența. Vedeta a fost adoptată de către Petre Roman, dar nu a simțit că ar fi fost fiica lui cu drepturi depline. Mereu s-au făcut diferențe între ea și Oana Roman, iar toate aceste lucruri au durut-o enorm.

Îndrăgita vedetă a avut parte de o copilărie tristă, în care nu a avut parte de susținere din partea părinților. Catinca Roman nu a avut o relație prea bună cu tatăl ei adoptiv, Petre Roman. Nu a reușit să se integreze din prima și nici nu se simțea confortabil în compania lor.

Catinca Roman are un trecut dureros

Mai mult de atât, ea a povestit că viața sa a fost condusă, în așa fel încât simțea că nu mai are stăpânire pe ea. Avea zile în care se simțea un copil abandonat, pentru că nu știa cum să gestioneze astfel de situații la cei șase ani pe care îi avea. Se întreba, adesea, de ce este nefericită, chiar dacă nu îi lipsea nimic din punct de vedere material.

”Eu am un tată biologic, iar Petre Roman mi-a fost mai mult mentor. Dar eram dificilă în alte direcții. Și acum mama îmi spune că ea nu m-a înțeles niciodată pe deplin. Mi-a fost condusă viața în așa fel încât nu mai aveam stăpânire pe ea. M-am simțit de multe ori un copil abandonat, deși am avut o relație bună cu Petre Roman. Pentru un copil de vârsta aia e complicat să gestioneze situațiile de genul acesta. La momentul respectiv nu-mi lipsea nimic. Mă întrebam de ce sunt nefericită, de ce îmi aleg întotdeauna bărbați-trofeu. O să sune dur, dar nu mă plăceam, pentru că nici ai mei nu m-au plăcut”, a declarat Catinca Roman, pentru În Oglindă.

În casa lor, mereu au existat diferențe între Catinca și sora sa, Oana Roman, dar nu de natură materială, pentru că ambele primeau aceleași lucruri. Cumva, a simțit mereu că ea primea mai multă atenție, doar pentru că partenera de viață a lui Marius Elisei era rezultatul iubirii sale cu Petre Roman.

”S-au făcut diferențe la noi în casă între mine și Oana. Dar nu de genul că îi cumpărau ei mai multe jucării. Undeva la nivel subliminal exista o oarecare diferență. Într-un fel mama se simțea obligată să-i acorde mai multă atenție fructului rezultat din pasiunea lor. Ai mei nu au știut să ne unească pe mine și pe Oana”, a mai spus ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Septembrie 2021 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.