Zanni și Ana Porgras au fost doi dintre cei mai simpatici și apreciați concurenți de la Survivor România. Foștii Faimoși s-au apropiat destul de tare în timpul competiției, deși se cunoșteau deja de la probele sportive. Au avut niște momente superbe în cadrul acestui show și ștafete pe care le-au câștigat împreună, dar lucrurile s-au răcit între ei și au ajuns să se certe, imediat după marea finală.

Se pare că artistul a citit o conversație pe care fosta campioană a României a avut-o cu un alt bărbat, din care a înțeles cp bruneta voia doar să se afișeze cu el, nu îi păsa deloc de el și a întrerupt orice fel de legutură cu ea. Mai apoi, le-a spus tuturor adevărul despre situația dintre ei, iar ea nu s-a lăsat mai prejos și a venit cu niște explicații. Au considerat că este mai bine pentru amândoi să stea departe unul de altul.

Zanni a făcut primul pas

„Tu mai vrei să fii cu Ana?”, l-a întrebat un fan pe fostul concurent de la Survivor.

Fanii lor adevărați, care i-au votat și care i-au susținut mereu nu au s-au gândit niciodată că mai există vreo cale de împăcare între ei, dar cu toate acestea au sperat până în ultimul moment că așa va fi. Un internaut ceva mai curajos, l-a întrebat pe Zanni dacă vrea să mai fie cu Ana Porgras, iar în clipa aceea, el a dat un răspuns uluitor. Se pare că ei și-au reglat conturile și s-au împăcat, iar cel care a făcut primul pas a fost chiar el.

„I-am scris și ne-am împăcat. Și ne-am văzut și ne-am împăcat și m-am dat cu spray”, a fost răspunsul dat de Zanni, pe TikTok.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Septembrie 2021 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.