Lupta pentru imunitate i-a făcut pe concurenții de la Asia Express să simtă o presiune și mai mare asupra lor. Dorința de a ajunge primii și de a nu fi în pericol de eliminare îi făcea să reacționeze așa cum nu credeau că o vor face vreodată. Seara trecută, Cuza și Emi au fost cei care au plecat primii în cursă și tot cei care au decis ordinea în care trebuie să plece și colegii lor. 

A fost un mare avantaj pentru ei acest lucru, dar nu i-a ajutat prea mult. Când mai rămăseseră 20 de kilometri până a ajunge la Irina Fodor, cei doi tineri nu au mai avut așa mare noroc la autostop și au pierdut foarte, foarte mult timp prețios. La un moment dat, au oprit o mașină care nu a vrut să îi ducă la destinație, iar aceeași mașină i-a luat pe Lorelei și Zarug, care se aflau la câțiva pași de ei.

Cuza nu a mai rezistat

S-a roșit la față, avea pete vinete, avea venele umflate la tâmple. A cedat nervos”, a spus Emi, în ediția de seara trecută a emisiunii de la Antena 1.

Acela a fost momentul care i-a pus capac lui Cuza și care l-a făcut să cedeze nervos, știind că era foarte aproape de a obține imunitatea și de a scăpa atât de grija eliminări, cât și grija găsirii unui loc în care să doarmă. Nu a fost deloc ușor pentru el, mai ales că se acumulase și oboseala, iar singurul lucru pe care și l-a dorit mai apoi a fost să găsească un loc unde să doarmă, până când aveau să o ia de la capăt a doua zi.

„Cea mai mare temere s-a împlinit. Noi nu am reușit să oprim nicio mașină. (...) Ești în prima poziție pentru imunitate și mai ai 20 de minute și ajungi la ea și autostopul din nou își spune cuvântul”, a povestit Cuza.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Septembrie 2021 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.