Andreea Ibacka și soțul ei, Cabral, se pregătesc pentru un alt mare moment din viața lor și anume nașterea celui de-al doilea copil. Cei doi sunt nerăbdători să îl cunoască pe cel mic, dar mult a fost, puțin a mai rămas, pentru că blondina ar putea naște chiar la finalul acestei săptămâni, după cum chiar ea a povestit pe rețelele sociale.

Andreea Ibacka și Cabral au o familie frumoasă, o viață de cuplu despre care mulți cred că este una perfectă și niște cariere de succes. Cu toate acestea, viața lor va fi completă zilele acestea, când băiețelul lor mult dorit va veni pe lume. Se pare că vedeta se află deja la o clinică privată și a făcut o postare în mediul online, prin intermediul căreia a dat de înțeles că este posibil ca joi să nască.

Soția lui Cabral, o femeie norocoasă

“Bucuria din spatele camerei se simte și din spatele măștii. Iubesc meseria aceasta și sunt norocoasă să o practic alături de cei mai buni. Și – cine știe? – săptămâna aceasta dacă e joi, poate și nasc”, a scris Andreea Ibacka, pe social media.

Nimic nu se compară acum pentru ea cu bucuria de a deveni din nou mamă. Frumoasa vedetă va naște prin cezariană, dar nici măcar gândul că se va recupera mai greu nu o sperie. Deși nu a avut parte de o sarcină ușoară și a avut nopți în care nu putea respira cum trebuie, nu putea dormi și îi era extrem de rău, s-a bucurat din plin de toate momentele, deoarece știa că nu se mai întâlni cu ele niciodată în viață. Pe perioada sarcinii, s-a îngrășat cu câteva kilograme bune, dar nu îi pare rău, ci se simte o femeie frumoasă.

“Aceasta sunt eu, emoționată, cu câteva zile înainte de nașterea celui de-al doilea copil. Și recunosc, sunt momente în care mă deplasez ca elefănțelul Dumbo, altele în care încă mă minunez atunci când îmi văd reflexia măricică în oglindă și destule nopți în care respir greu cu așa burtică. Însă miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutățile, iar burtica aceasta de care îmi va fi dor în curând îmi oferă atâta bucurie. Ba chiar sunt momente în care mă simt mai frumușică cu rotunjimile actuale, așa cum s-a întâmplat și la ședința aceasta foto memorabilă”, a scris Andreea Ibacka pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.