Alexia Eram s-a făcut remarcată în mediul online în urmă cu ani buni. Unii spun despre ea că nu este în stare să facă nimic cu viața ei și nici nu știe, singurul noroc pe care îl are fiind acela că este fiica Andreei Esca. Tinerei nu i-a păsat prea tare de gurile rele și a continuat să facă doar ceea ce considerat că este mai bine pentru ea.

Recent, Alexia Eram a mers în emisiunea „Theo Show”, unde a vorbit despre cel mai dureros moment din viața sa. Deși toată lumea credea că, în acest caz, va aduce în discuție presupusa separare de Mario Fresh, nu a fost deloc așa. Vedeta este de părere că plecarea la facultate a fost cel mai greu moment pe care l-a trăit, pentru că nu s-a putut acomoda în niciun fel.

Alexia Eram plângea zilnic

Se simțea singură. Prietenii, familia și partenerul ei de viață erau foarte departe și se auzeau doar la telefon și pe rețelele sociale. Când pleca din România, începea să verse lacrimi amare, iar când ajungea acolo, plângea din nou, pentru că nu îi place să stea singură. Din fericire, zilele acelea crunte au trecut, iar fiica Andrei Esca și-a luat deja diploma de absolvire și a revenit în România.

„Cred că cel mai dureros moment prin care am trecut a fost atunci când am plecat la facultate, singură și a trebuit să mă descurc fără familie, fără prieteni, fără iubit. De fiecare dată când plecam plângeam și cred că acolo la fel, în fiecare zi plângeam, nu prea m-am adaptat. Nu îmi place să fiu singură… în general”, a declarat Alexia Eram, pentru Theo Show.

Ajutată de părinți, făcând un împrumut la bancă și folosindu-se de economiile sale, tânăra a reușit să își cumpere propriul ei apartament cu 3 camere, pe care l-a decorat după bunul ei plac și de care este tare mândră.

„Sunt foarte mândră că am reușit să-mi cumpăr un apartament. 3 camere, cochet și e al meu! Cu multe economii din proiectele mele, un împrumut de la bancă și un mic ajutor de la părinți, here I am! Sunt fericită și recunoscătoare! M-a inspirat culoarea roz – evident – pentru că este culoarea mea preferată și am vrut să fie retro-modern. Am colaborat cu un designer de interior, care m-a ajutat cu proiectarea casei.

Evident, cu ideile mele și ale lui tata. Am vrut neapărat ca apartamentul meu să aibă un dressing, așa că am transformat al doilea dormitor în dressing: paradisul meu”, a declarat Alexia Eram pentru „Story of a home”.

Citeste si:
Mario Fresh, adevăratul motiv pentru care nu ar fi putut participa...
Mario Fresh, adevăratul motiv...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.