Dorian Popa obișnuiește să le arate fanilor săi imagini superbe din clinicile de înfrumusețare sau de pe la saloanele prin care merge, doar că de data aceasta nu a fost vorba despre niciunul dintre aceste locuri. Artistul a mers de urgență la spital și a suferit o intervenție chirurgicală serioasă, care deși nu îl doare, îi dă mari bătăi de cap și nici măcar nu a reușit să se odihnească așa cum ar fi trebuit.

Dorian Popa este genul acela de artist care își expune întrega viață pe social media. Fanii lui știu mereu unde este, la ce oră, dar și cu cine. Ei bine, recent el s-a operat din cauza unei deviații de sept și imediat după ce și-a revenit din anestezie, a intrat pe Instagram, pentru a-și ține fanii la curent în ceea ce privește starea sa de sănătate. La prima vedere, internauții au crezut că vloggerul și-a făcut o rinoplastie, dar realitatea este alta.

Dorian Popa își revine ușor, ușor

În ultima vreme, starea de sănătate a cântărețului nu a fost deloc una bună. El a mai avut probleme și cu alte părți ale corpului, dar pentru acelea nu a fost nevoie de nicio intervenție chirurgicală.Pentru a le închide gurile răutăcioșilor, Dorian Popa a ținut să specifice faptul că nu a apelat la un medic estetician pentru micșorare nasului, ci a suferit o adevărată operație. Fanii l-au bombardat cu mesaje, iar el s-a simțit dator să le explice cum stau lucrurile, de fapt.

”Mai avem câteva ore de trezire, să fie sub monitorizare situația, după care decolăm spre Domnești să mai inhalăm niște praf. Uitați-vă ce a ieșit din nasul meu, deci încă o dată, nu am avut nicio rinoplastie, nu îi schimbăm forma, că mie îmi place așa mare”, a mărturisit Dorian Popa pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Septembrie 2021 - 04 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.