Betty Salam se poate lăuda cu o carieră de succes, dar și cu o familie superbă în care se simte împlinită, apreciată și iubită. În urmă cu doar câteva zile, fiica lui Florin Salam s-a mutat la casă nouă, iar de când a făcut acest pas important din viața sa, se confruntă numai cu probleme.

Betty Salam parcurge una dintre cele mai frumoase perioda din viața sa, dar nu ezită să le vorbească fanilor din mediul online și despre aspectele mai puțin plăcute. Fiica lui Salam nu a încercat niciodată să îi facă pe ceilalți să creadă că duce un trai perfect și nu a pozat mereu în femeia fericită și lipsite de probleme, preferând ca fanii ei să o știe cu bune, și cu rele. Ei bine, recent le-a spus cu ce se confruntă de o săptămână, de când s-a mutat în noua lui locuință.

Betty Blue, sinceră cu admiratorii ei

De trei zile Betty Blue nu are somn și încearcă să își aducă toate hainele din vechea ei casă, dar nu a reușit încă. Ei bine, nu se dă bătută și deși oboseala pune stăpânire pe ea, vedeta trage tare să termine de aranjat totul. Atât ea, cât și soțul ei împreună cu băiețelul ei au foarte multre haine pe care încă nu a reușit să le pună cap la cap și, mai mult ca sigur, vor mai trece multe zile până va reuși.

”Tot aduc haine și nu știu de unde avem atâtea haine. Sper să termin, pentru că nu mai am răbdare. De o săptămână fac doar asta, curățenie, așez haine. Fața mea nu este într-o formă foarte bună, unghiile nu vi le arăt pentru că nu sunt făcute, dar trebuie să-mi fac timp să mă ocup de mine, pentru că eu dacă nu sunt aranjată... mă simt cel mai bine când sunt aranjată”, a povestit Betty Salam, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Septembrie 2021 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.