După câteva zile bune în care s-a spus că Alina Eremia s-ar fi infectat cu COVID-19, vedeta a recunoscut că așa este. Frumoasa cântăreață a avut mai multe concerte, după care a făcut o bronșită care timp de mai multe zile i-a dat mari bătăi de cap, iar mai apoi a început să se simtă din ce în ce mai obosită. Având în vedere situația, ea a decis să își facă un test pentru coronavirus, iar rezultatul i-a ieșit pozitv.

Nici ea, dar nici familia sa nu au dat detalii despre starea cântăreței, până acum câteva ore, când artista le-a spus fanilor de pe Instagram că, intr-adevăr, are COVID-19. După toate acestea, unii au fost curioși dacă Alina Eremia a luat contact cu părinții ei, cu fratele său sau cu oricine altcineva. Ei bine, deși ea și Mircea Eremia nu au dat ochii în ultimele zile, se pare că și el a fost confirmat pozitiv.

Mircea Eremia, declarații după ce s-a infectat cu COVID-19

Fratele Alinei Eremia nu a refuzat să ofere câteva informații despre starea în care se află, spunând clar că nu și-a văzut sora și că nu are nici cea mai vagă idee de unde a luat temutul virus. Se pare că, în cazul artistului, simptomele au început să apară miercuri, joi a început să se simtă din ce în ce mai rău, iar la o zi distanță și-a făcut testul. Se bucură, totuși, că starea lui s-a îmbunătățit și la fel ca și sora nu are o formă gravă a virusului.

„Simptomele au apărut miercuri, mi-a fost puţin rău, joi deja situaţia a fost mai rea, iar vineri mi-am făcut testul. Din fericire acum sunt mai bine, fac genuflexiuni şi flotări pentru că am prea multă energie. Nu ştiu de unde am luat boala.”, a declarat Mircea Eremia, pentru cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Septembrie 2021 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.