După ce a terminat filmările pentru Asia Express și a revenit în țară, Alexandra Ungureanu a oferit un interviu, în care a vorbit despre planurile sale de viitor. Vedeta, în vârstă de 39 de ani, își dorește să devină mamă, deși mulți sunt de părere că este mult prea târziu pentru a se gândi la acest lucru.

Alexandra Ungureanu este, la momentul actual, o femeie singură. Chiar dacă nu există un bărbat în viața, frumoasa concurentă de la Asia Express visează la avea o familie fericită și frumoasă. Ea nu ar vrea să aibă în preajma sa orice bărbat, pretențiile sale fiind destul de ridicate, cel mai probabil acesta fiind și motivul pentru care nu a reușit să își găsească sufletul pereche, până la această vârstă.

Alexandra Ungureanu vrea un copil

Cântăreața are succes pe toate planurile, mai puțin pe cel personal. Extrem de discretă când vine vorba de viața sa privată, artista a declarat că la 20 de ani nici nu s-ar fi gândit la avea un copil sau o familie în adevăratul sens al cuvântului. Odată cu trecerea anilor, Alexandra Ungureanu a realizat că simte nevoia de dragoste. Nu și-a dorit niciodată un copil pentru ea, ci mai degrabă o familie și un soț responsabil de la care cel mic să poată învăța ceva.

”Recunosc că la 20 și nici nu se punea problema. M-am gândit că o să vină contextul ăsta doar dacă o să vină așa, o dragoste năucitoare, nu mi-am dorit niciodată un copil pentru mine, mi-am dorit o familie, să fie toate aspectele aranjate, cât de cât, un bărbat pe care să îl simt responsabil, cu care ar putea să ofere alături de mine o educație frumoasă unui copil într-o lume foarte greu încercată”, a povestit Alexandra Ungureanu, potrivit cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.