Cleopatra Stratan și Edward Sanda au parte de o iubire ca în povești. Cei doi au simțit o atracție puternică între ei, încă de la început, iar odată cu trecerea timpului, au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt. Deși anul trecut nu s-au văzut prea des, din cauza pandemiei de coronavirus, distanța nu a făcut altceva decât să îi apropie și mai tare.

Fiica lui Pavel Stratan a împlinit, în urmă cu doar câteva luni, frumoasa vârstă de 18 ani, iar fix în noaptea majoratului, partenerul ei de viață a cerut-o în căsătorie. Cleopatra Stratan a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri, iar multă lume i-a judecat, la momentul respectiv, că se grăbesc foarte tare în ceea ce privește luarea deciziilor.

Cleopatra Stratan și-a păstrat numele

Unii au spus despre cei doi îndrăgostiți că sunt doar niște copii care nu știu ce este mai bine pentru ei, iar la vârsta lor nu ar trebui să le stea gândul la căsătorie. Având în vedere că au avut parte de întreaga susținere din partea părinților, lui Edward Sanda și Cleopatrei Stratan nu le-a păsat deloc de gurile rele, ci au făcut tot ceea ce au crezut ei de cuviință.

„Fiecare cu numele lui. Am zis că dacă suntem amândoi artiști… oricum pe YouTube și la concerte sau în presă, lumea s-a obișnuit ca ea să apară așa și n-avea sens”, a declarat Edward Sanda, pentru „La Măruță”.

Nunta pe care au avut-o a fost una atipică. Nu au respectat tradiții. nu a au avut nași, iar totul a fost foarte, foarte simplu. Nici măcar rochia de mireasă nu a fost una spectaculoasă, pentru că după părerea artistei, nu aceste lucruri contau cu adevărat, ci iubirea sinceră dintre ei. După o vreme, internauții au ajuns să se întrebe ce nu și-a schimbat Cleo numele după căsătorie, iar soțul ei a lămurit pe toată lumea.

„Nu am făcut nimic că ne-am grăbit, am făcut că am simțit. A fost exact așa cum ne-am așteptat să fie, chiar mai frumoasă decât ne-am așteptat. Cel mai important pentru a fost că noi ne-am simțit bine și că oamenii de lângă noi s-au simțit bine și relaxați. A fost o petrecere ca între prieteni. N-am făcut nimic din ce se zice, doar întâmpinarea oaspeților, aruncatul buchetului și dansul mirilor. Și dansul a fost spontan”, a povestit Cleopatra Stratan, potrivit fanatik.ro.

Citeste si:
Puterea primită la botez: Cum te influențează numele în viața ta...
Puterea primită la botez: Cum...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Septembrie 2021 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.