Mădălin Ionescu și frumoasa lui parteneră de viață, Cristina Șișcanu, se pot lăuda cu o familie frumoasă și o căsnicie pe care multe persoane o iau drept model. În ultima vreme, au apărut tot felul de zvonuri conform cărora relația lor ar fi ajuns la final, dar nu este deloc așa, iar prezentatorul a discutat despre acest subiect sensibil.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu nu sunt în prag de divorț, ba chiar lucrurile dintre ei încep să meargă din ce în ce mai bine. Din când în când, ca în orice familie, există și discuții în contradictoriu, dar le rezolva de fiecare dată și își dau seama că iubirea pe care și-o poartă unul altuia este mai mare și mai importantă decât orice pe lume. Gurile rele vor avea mereu ceva de zis, dar ei preferă să stea la distanță și să își vadă de viața lor.

Mădălin Ionescu, moment de sinceritate

„Au existat situații în care am avut divergențe, dar niciodată nu ne-am gândit serios la separare. Nu am plecat de acasă, nu ne-am jignit, nu au existat acte, gesturi care să lase răni adânci”, a spus prezentatorul, conform redactia.ro.

Așadar, nu se poate pune problema de o despărțire, mai ales că au o relație bazată pe afecțiune permanentă, pe comunicare și pe altruism. Cei doi soți încearcă, pe cât posibil, să nu se facă să sufere unul pe celălalt, să nu jinească în niciun fel și astfel lucrurile merg de minune. Mai milt de atât, sunt mereu acolo acolo unul pentru celălalt, se sprijină, se iubessc și se pun pe primul loc.

„Comunicarea, afecțiunea permanentă, altruismul, pasiunea întreținută, încercarea continuă de a nu-i provoca suferințe pertenerei/ partenerului, absența jignirilor. Inteligența reală, umorul, pasiunea pentru meseria de jurnalist și, nu în ultimul rând (de fapt în primul rând), o senzualitate debordantă.” , a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Septembrie 2021 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.