De câteva săptămâni, starea de sănătate a lui Viorel Lis nu este deloc una bună. Oana Lis a renunțat la ea și la toate activătițe sale, pentru a-i fi alături partenerului ei de viață, care acum are nevoie de ea mai mult ca oricând. Blondina nu credea că va fi atât de greu și este conștientă de faptul că soțul ei nu mai are mult de trăit, motiv pentru care suferă enorm.

Oana și Viorel Lis sunt împreună de foarte mulți ani și, nu de puține ori, femeia a fost dur criticată pentru faptul că stă cu soțul ei doar pentru beneficiile materiale pe care le-ar putea avea. Între timp, ea a reușit să le demonstreze că sentimentele sale sunt sincere și că iubirea, nu banii conteaza, de fapt. Mai mult de atât, în ultima vreme a stat numai lângă soțul ei, care nu mai are multe zile de trăit.

Viorel Lis poate muri în orice moment

„Se plimbă săracu prin pat, prin sufragerie. E complicat, de când cu pandemia s-au accentuat problemele de sănătate, au apărut altele noi, nu mai poate să mai meargă bine din cauza sedentarismului că a stat mai mult în pat și totul se complică, nu credeam că o să fie așa greu, bătrânețea este destul de grea”, a declarat Oana Lis la un post de televiziune, conform cancan.ro.

Oana Lis a dat din nou niște declarații despre starea în care se află fostul edil al Capitalei și se pare că acesta nici măcar nu mai are puterea de a se da singur jos din pat, de a merge sau de a face orice altceva. În timpul pandemiei de coronavirus, lururile s-au înrăutățit și nu mai este nimic de făcut pentru ca el să își revină, din neferire pentru partenera sa de viață și pentru cei dragi lui. El este conștient de ceea ce urmează și i-a spus Oanei că o va iubi și dincolo de moarte, moment în care s-a emoționat extrem de tare.

„Am discutat și el îmi zicea că o să mă iubească și după moarte, vorbeam despre groapă, despre unde ar vrea să fie îngropat. Și eu aș vrea să fiu îngropată lângă el. Sunt lucruri normale, sunt lucruri greu de discutat, dacă n-aș fi fost psiholog n-aș fi putut”, a declarat ea acum ceva timp, potrivit aceleiași surse.

Citeste si:
Gestul emoționant făcut de Cillian Murphy pentru soția sa, după...
Gestul emoționant făcut de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.