De câteva zile bune, viața Oanei Roman a fost una plină de surprize neplăcute. Dacă pe plan personal o duce extrem de bine, iar partenerul ei de viață o susține în tot ceea ce face, pe alte planuri nu se poate lăuda cu aceeași performanță.

Ghinioanele au început pentru ea, după ce a adat un interviu pentru emisiunea În Oglindă, unde a vorbit despre tatăl ei și despre toate problemele din trecut și unde a plâns cu lacrimi amare, iar mai apoi parcă a fost urmărită de probleme la tot pasul. Fiica lui Petre Roman a fost implicată, la câteva zile după nefericita întâmplare, într-un scandal de zile mari cu Bassam Dabbas. Totul a pornit de la faptul că nu s-au salutat în mediul online, iar mai apoi discuțiile au continuat pe rețelele sociale, unde și-au aruncat cuvinte grele.

Oana Roman a trecut prin clipe de coșmar

Acum puțin timp, ea a trecut prin momente de panică, după ce a fost nevoită să își facă un set de analize. Ea este genul de femeie care nu se ascunde după deget și despre care fanii de pe Instagram știu absolut orice. Vedeta a decis să le vorbească internauților și despre momentele cumplite prin care a trecut, după ce a citit rezultatele analizelor pe care și le-a făcut.

„M-am tot gândit azi dacă este cazul să vă povestesc ceea ce urmează și am decis să o fac pentru a da un exemplu. În urma analizei Computer Tomograf făcută acum două săptămâni, despre care v-am vorbit atunci, am observat în rezultatul scris ceva ce mi-a pus semne de întrebare nu numai mie. Azi când am citit rezultatul am decis că trebuie să mai fac o analiză pentru a vedeta dacă această suspiciune se confirmă sau nu.

Am făcut de urgență un nou CT. Rezultatul a fost ok și nu a confirmat suspiciunea. Dar pentru câteva ore, pământul mi-a fugit de sub picioare! A fost cumplit.”, a mărturisit Oana Roman, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Septembrie 2021 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.