Elena Merișoreanu este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară de la noi din țară. În ultima vreme, artista a mers peste tot prin țară, a avut concerte, evenimente unde s-a văzut cu foarte multă lume, s-a pozat și s-a distrat de minune. La câteva zile după aceea, s-a trezit cu o răceală puternică și nu s-a gândit nici măcar o clipă că ar putea fi infectată cu COVID-19.

Elena Merișoreanu s-a infectat cu COVID-19, a stat câteva zile acasă în speranța că își va reveni, dar într-o zi nu a mai rezistat, iar la insistența celor dragi, a chemat salvarea. Medicii au consultat-o, au dus-o la spital, i-au făcut un test care a ieșit pozitiv și au decis ca ea să rămână în spital, sub atenta lor supraveghere. Ei bine, a trecut deja o săptămână de când se află la Matei Balș și a dat noi detalii despre starea ei de sănătate, care este din ce în ce mai bună.

Cum se mai simte Elena Merișoreanu

“Sunt încă în spital, cred că mai mă țin o săptămână. Acum au venit fetele, asistentele, și mi-au luat din nou analizele. Nu am făcut deloc febră, mi-a fost însă foarte rău, saturația mi-a revenit. Am avut și plămânul afectat, cam 8 la sută. Bine că am venit la timp la spital. Eu credeam că sunt răcită, că făcusem vaccinul. Nu mi-am închipuit că am Covid!”, a declarat Elena Merișoreanu, potrivit click.ro.

Retail jobs

La momentul actual, cântăreața se află încă internată și crede că va mai fi nevoită să stea câteva zile. I s-au făcut din nou câteva analize. Vedeta s-a simțit extrem de rău, dar nu a avut febră, iar saturația i-a revenit. Unul dintre plămânii săi a fost și el afectat, unde pe la 8 la sută. Singura ei mulțumire este că a ajuns în timp util la spital, pentru că vaccinată fiind, nu s-a gândit că ar fi putut să fie infectată cu COVID-19, ci doar răcită.

“E de unde am luat? De la filmări sau de la evenimente, că știți cum e… Toți să te pupe, să facă poze…”, a mai zis artista.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Septembrie 2021 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.