George Burcea și Viviana Sposub trăiesc o poveste de dragoste la care mulți nici măcar nu îndrăznesc să viseze. Sunt tineri, se înțeleg perfect, se iubesc și au planuri mari de viitor împreună. În gala de săptămâna aceasta, de la Bravo, ai stil, aceștia au făcut un moment senzațional împreună, pe care nu doar cei din platou l-au apreciat, ci și cei de acasă.

Viviana Sposub l-a rugat pe iubitul ei să o ajute cu momentul din gală, care le-a ieșit perfect. Raluca Bădulescu a vorbit extrem de frumos despre iubirea lor și a rămas mască atunci când i-a văzut. La testimoniale, fostul soț al Andreei Bălan a făcut o serie de declarații despre actuala lui parteneră de viață, spunând că va veni vremea când o va cere de soție. Va fi ce intim, special și departe de ochii lumii. A promis, însă, că toată lumea va afla, când își va face curaj și va face pasul cel mare.

George Burcea vrea să ducă relația la un alt nivel

“O voi cere pe Viviana de soție, nu știu când, habar n-am, dar îmi doresc foarte mult acest lucru și mergem înainte. Va fi un moment foarte, foarte intim, dar o să vă anunțăm”, a spus George Burcea, la Bravo, ai stil.

Când s-au întâlnit pentru prima dată, concurenta de la Bravo, ai stil nu avea deloc o părere bună despre cel care mai apoi i-a devenit iubit. Îl judeca în funcție de ceea ce fosta lui soție declara despre el, dar și în funcție de ceea ce citea în presă. Mai apoi, s-a îndrăgostit de el, s-au cuplat, iar acum se iubesc la nebunie și nu își pot imagina viața unul în absența celuilalt.

“George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg de «Fermă». Eh, și acum să recunoaștem! E și foarte sexy! George a fost sprijinul meu în toată această perioadă! Mi-a dat multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că sunt o fată foarte puternică. Tocmai de aceea îi sunt recunoscătoare și mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix a așa venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din «Fermă» și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției”, a declarat Viviana Sposub, pentru viva.ro.

Citeste si:
Gestul emoționant făcut de Cillian Murphy pentru soția sa, după...
Gestul emoționant făcut de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Septembrie 2021 - 08 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.