Marisa Paloma trăiește un vis, după ce a rămas însărcinată. Frumoasa vedetă și partenerul ei de viață se iubesc la nebunie, iar un bebeluș era tot ceea ce mai lipsea, pentru ca familia lor frumoasă să fie una completă. Nu a mai rămas mult timp până când câștigătoarea primului sezon Bravo, ai stil își va cunoaște minunea, iar ei abia dacă își găsesc cuvintele să spună ceea ce simt.

Recent, bruneta a făcut o postare pe Instagram în care și-a anunțat comunitatea că a luat decizia de a se vaccina, deși este însărcinată. Marisa Paloma le-a transmis un mesaj extrem de important tuturor femeilor care urmează să devină mame, ca și ea, în ideea în care deși s-a imunizat împotriva temutului virus, ea se simte destul de bine și a sfătuit pe toată lumea să se vaccineze, mai devreme sau mai târziu.

Marisa Paloma, criticată dur pe internet

”Dragi mămici și nu numai... mă îndrept acum către toate femeile care m-au întrebat în această perioadă dacă m-am vaccinat și cum mă simt. Răspunsul este DA! Și mă simt EXCELENT! Îmi pare rău că am ales să mă vaccinez atât de târziu, chiar! Dar știți vorba aia, mai bine mai târziu decât niciodată. @liviu_stanciu s-a vaccinat cu Pfizer in urmă cu mai bine de 6 luni și curand se va pregăti să meargă din nou pentru a 3-a doză. S-a simțit și el la fel de bine. Cu o mică durere locală. Eu m-am vaccinat cu Moderna. Și la fel, poate că am simțit o durere locală ceva mai apăsătoare, dar in 2 zile a dispărut complet!”, a scris Marisa Paloma, pe Instagram.

Viitoarea mămică se simte excelent, iar singurul ei regret este faptul că nu a luat această decizie puțin mai devreme. Cum era de așteptat oamenii au avut ceva de comentat la adresa ei, spunând că este inconștientă având în vedere că este gravidă, iar copilului si s-ar putea întâmpla ceva grav, mai târziu. Mulți speră că atât ea, cât și cel mic vor fi în regulă.

”Si copilul tau oare va fi ok? Sanatos? Un pic cam inconstienta!! Doamne da sa fiti bine!! Eu sincer mu as fi facut asta!!”, este comentariul primit din partea unei fane.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Septembrie 2021 - 07 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.