Jador este un artist cunoscut și apreciat la noi în țară, dar indiferent de succesul pe care l-ar avea, el nu uită niciodată de unde a plecat. Manelistul a dus o viață grea, plină de neajunsuri, iar acum face tot ceea ce îi stă în putință pentru a-i ajuta pe cei care se află în aceeași situație în care, cândva, a fost și el.

Jador are succes, toate piesele lui ajung în Trending și câștigă sume de bani colosale. Artistul i-a ajutat pe toți cei din familia lui să ducă un trai mai bun, le-a făcut case și a avut grijă să nu ducă lipsă de nimic. Ei bine, se pare că Jador nu se gândește doar cei dragi lui, ci și la străini care nu au avut atât de mult noroc în viață și care nici măcar nu au ce pune pe masă pentru ei, dar și pentru copiii lor.

Jador, gest impresionant pentru un bărbat de pe stradă

„Te-ai pus în genunchi? De ce te-ai pus la oameni?”, l-a întrebat Jador.

„Mă pun ca să mă rog, dar nu mă bagă nimeni în seamă”, i-a răspuns bărbatul respectiv.

Citeste si:
Ce noi restricții se impun în România. Masca devine din nou...
Ce noi restricții se impun în...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Artistul l-a văzut pe bărbatul respectiv rugându-se pe stradă și a mers la el. După ce i-a aflat povestea de viață, a decis să îl ajute și a făcut cumpărături de câteva milioane pentru el și pentru ai lui. Omul respectic fusese părăsit de nevastă, iar acum trăiește din mila altora.

„Am crescut la o organizație. Sunt din Petroșani, din Hunedoara. Am plecat de mic de acasă. Am cinci frați. Am doi copii, iar nevastă-mea e cu alt bărbat”, a dezvăluit bărbatul, în vlogul lui Jador.

Citeste si:
Jador a izbucnit în lacrimi în fața internauților! Manelistul, gest...
Jador a izbucnit în lacrimi...

Artistul a mers cu el într-un supermarket și l-a îndemnat pe acesta să cumpere tot ceea ce are nevoie pentru el și pentru familia. FIiind pentru prima dată când cineva face un asemenea gest pentru el, bărbatul a izbucnit în plâns. Nu îi venea să creadă că mai sunt și astfel de oameni pe lume.

„Morala e că trebuie să ne uităm în jurul nostru, că nu toată lumea are ce mânca. Opriți-vă la toată lumea. Suntem cu toții oameni, frați și surori. Aveți grijă unul de celălalt”, a zis Jador, la finalul vlogului.

Citeste si:
Robert Cazanciuc: Începerea școlii aduce pe culmile disperării...
Robert Cazanciuc: Începerea...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.