Jador este un artist cunoscut și apreciat la noi în țară, dar indiferent de succesul pe care l-ar avea, el nu uită niciodată de unde a plecat. Manelistul a dus o viață grea, plină de neajunsuri, iar acum face tot ceea ce îi stă în putință pentru a-i ajuta pe cei care se află în aceeași situație în care, cândva, a fost și el.

Jador are succes, toate piesele lui ajung în Trending și câștigă sume de bani colosale. Artistul i-a ajutat pe toți cei din familia lui să ducă un trai mai bun, le-a făcut case și a avut grijă să nu ducă lipsă de nimic. Ei bine, se pare că Jador nu se gândește doar cei dragi lui, ci și la străini care nu au avut atât de mult noroc în viață și care nici măcar nu au ce pune pe masă pentru ei, dar și pentru copiii lor.

Jador, gest impresionant pentru un bărbat de pe stradă

„Te-ai pus în genunchi? De ce te-ai pus la oameni?”, l-a întrebat Jador.

„Mă pun ca să mă rog, dar nu mă bagă nimeni în seamă”, i-a răspuns bărbatul respectiv.

Artistul l-a văzut pe bărbatul respectiv rugându-se pe stradă și a mers la el. După ce i-a aflat povestea de viață, a decis să îl ajute și a făcut cumpărături de câteva milioane pentru el și pentru ai lui. Omul respectic fusese părăsit de nevastă, iar acum trăiește din mila altora.

„Am crescut la o organizație. Sunt din Petroșani, din Hunedoara. Am plecat de mic de acasă. Am cinci frați. Am doi copii, iar nevastă-mea e cu alt bărbat”, a dezvăluit bărbatul, în vlogul lui Jador.

Artistul a mers cu el într-un supermarket și l-a îndemnat pe acesta să cumpere tot ceea ce are nevoie pentru el și pentru familia. FIiind pentru prima dată când cineva face un asemenea gest pentru el, bărbatul a izbucnit în plâns. Nu îi venea să creadă că mai sunt și astfel de oameni pe lume.

„Morala e că trebuie să ne uităm în jurul nostru, că nu toată lumea are ce mânca. Opriți-vă la toată lumea. Suntem cu toții oameni, frați și surori. Aveți grijă unul de celălalt”, a zis Jador, la finalul vlogului.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Septembrie 2021 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.