Multă lume a rămas cu gura căscată, în momentul în care Alexandra Ungureanu a decis să plece în Asia Express alături de mama sa, Anca. Femeia are o vârstă înaintată și unii au crezut că nu se va descurca atât de bine și că nu va face față tuturor provocărilor din concurs, dar ea le-a depășit așteptările.

Femeia a fost apreciată pentru curaj și pentru puterea de care a dat dovadă în fiecare zi. Nu doar fanii emisiunii de la Antena 1 au fost uimiți de evoluția Ancăi Ungureanu, ci și ceilalți concurenți printre care se află Connect-R și Shift, care au fost în pericol de eliminare, în ultima ediție. Cei doi ariști au intrat în cursa pentru ultima șansă alături de alte două echipe și deși părea că se descurcă destul de bine, au ajuns ultimii la Irina Fodor.

Anca Ungureanu l-a motivat pe Connect-R

”Chiar am văzut mai devreme o imagine în care am aruncat tot, absolut tot ce aveam în ghiozdan. Mi-am dat seama că doamna Ungureanu... Mi-era rușine efectiv, dar asta e, dacă sunt cu spondiloza cervicală, asta e. De multe ori ne-am încurajat, văzând-o pe dânsa. Vă mulțumim foarte mult, ne-ați făcut să fim mai bărbați”, a spus Connect-R la Xtra Night Show.

Recent, ei au fost invitați într-un platou de emisiune unde au vorbit despre experiența unică pe care au trăit-o în Turcia, dar și despre mama Alexandrei Ungureanu, care i-a motivat în repetate rânduri să meargă mai departe. Connect-R a simțit că nu mai are putere, voia să se dea bătut, dar când o vedea pe doamna Ungureanu cât se bine se descurcă la vârsta ei, reușea să treacă peste fiecare obstacol.

”Erau lungi distanțele, mai lungi decât știam și ne-am fi imaginat noi. 200 și ceva de kilometri, chiar 300, era mult. Când vezi doi prăjiți, bărbați, tatuați, bărboși... Am fost într-o zonă din Turcia unde erau mulți musulmani, unde am fost rugați de către producție să purtăm căciulă. Fetele au trebuit să se acopere de tot, chemau poliția destul de des”, au mai artiștii.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Septembrie 2021 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.