Sebastian Chitoșcă a luat o pauză de la rețelele sociale, iar revenirea sa a fost una plină de mărturisiri neașteptate. Fostul concurent de la Survivor România și-a pus sufletul pe tavă în fața fanilor și le-a spus că se confruntă cu niște probleme la care nu s-ar fi așteptat vreodată în viața lui, iar pentru că nu le-a spus exact despre ce este vorba, cei care îi urmăreau live-ul pe social media au dat cu presupusul.

Fostul Faimos a făcut un live, pentru a-și saluta fanii și le-a spus că s-a întâmplat ceva foarte grav legat de familia lui, despre care nu le-a putut povesti atunci. El a fost șocat de tot și a mărturisit că ar fi preferat să i se întâmple lui ceva, dar a promis că ca vorbi despre aceste lucruri, în ziua în care va fi pregătit să o facă.

Sebastian Chitoșcă nu este în apele lui

Lucrul care i-a șocat cel mai tare pe fani a fost faptul că el se află în București și vrea să rămână definitiv acolo. Chitoșcă locuia în Germania alături de familia lui și a zis în repetate rânduri că nu are cum să plece de lângă ei, iar admiratorii lui își pun deja întrebări legate de motivul pentru care a decis acest lucru.

„E foarte grav, preferam să pățesc eu ceva. E clar că e ceva legat de familia mea, dar nu pot să vorbesc acum. Când o să fiu pregătit o să vorbesc despre asta, nu sunt pregătit. (…) Nu sunt burlac. Alexandra era în Germania. Nu știu ce face momentan. Eu am intrat pe live să vă salut, să spun că mi-a fost dor de voi și poate să-mi redați puțin zâmbetul. (…) Eu sunt în România, sunt în București și cred că o să rămân aici definitiv”, a declarat Sebastian Chitoșcă, pe live,

Retail jobs

După toate acestea, unii și-au făcut curaj și l-au întrebat dacă s-a despărțit de frumoasa lui soție, pe care au numit-o „gagică”, iar el le-a spus că nu are așa ceva. internauților nu le-a fost clar dacă a zis-o în sensul că nu mai formează un cuplu cu partenera lui de viață sau dacă a zis acest lucru, în ideea în care femeia nu este gagica sa, ci soția lui de câțiva ani buni. Oricare ar fi adevărul, cert este că fostul concurent de la Survivor nu trece deloc printr-o perioadă bună.

„Eu nu am gagică, în primul rând”, i-a zis Chitoșcă fanului curios, în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.