Carmen de la Sălciua l-a iubit enorm pe Culiță Sterp, iar după ce au luat-o pe drumuri diferite a suferit foarte mult după el. Divorțul a fost unul dintre cele mai grele momente din viața și nu a putut accepta faptul că nu mai formează un cuplu sau cel puțin așa dădea impresia.

După această relație dureroasă, ea nu a mai fost pregătită pentru a forma un cuplu cu niciun alt bărbat, până acum. Multă lume spunea despre ea că are noroc pe toate planurile, mai puțin în dragoste, dar se pare că a răsărit soarele și pe strada frumoasei artiste. Carmen de la Sălciua nu se ma ascunde și a spus în gura mare că are un nou iubit și că, în ultima vreme, au avut loc mai multe schimbări în viața sa, pe plan personal.

Carmen de la Sălciua, în culmea fericirii

„Nu aș putea să spun foarte multe despre subiectul acesta. S-a schimbat ceva în viata mea și când va veni momentul, voi povesti totul pe acest subiect ”, a declarat vedeta, la Teo Show.

Vedeta formează un cuplu cu un bărbat despre care nu a dat prea multe detalii. Vrea să se bucure de viața ei privată în liniște și departe de ochii curioșilor, iar dacă s-ar afla cine este noul ei iubit nu ar mai putea face lucrul acesta. Acum, artista este împlinită și pe acest plan, iar fanii ei deja o văd îmbrăcând rochia de mireasă și rămânând însărcinată, dar ea nu se grăbește în acest sens.

„Nu, nu sunt gravidă, de ce? Toate trebuie să vină cu o rânduială. Când o sa vrea Dumnezeu să se întample asta o sa povestesc, pentru ca nu am cum sa ascund fericirea atunci cand ea există. Ne cunoastem de destul de puțin timp”, a mai povestit ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Septembrie 2021 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.