Elena Merișoreanu s-a infectat cu COVID-19 recent, iar la momentul actual încă se află internată în spital. Din fericire, celebra interpretă de muzică populară nu se află la Terapie Intensivă, ci într-un salon în compania altor persoane infectate. Vedeta s-a speriat extrem de tare, mai ales că a ajuns în această stare, la scurt timp după ce Petrică Cercel și-a pierdut viața din cauza temutului virus.

La fel ca multe alte vedete și Elena Merișoreanu a crezut că este vorba despre o simplă răceală și nu a apelat la ajutorul medicilor, din prima clipă. Când starea ei a început să se înrăutățească, a considerat că ar fi cel mai bine să primească ajutor din partea medicilor și a fost transportată la Institutul Matei Balș din Capitală, unde va mai sta timp de câteva zile.

Elena Merișoreanu, ultimele detalii despre starea sa

Recent, interpreta de muzică populară a mai dat o serie de declarații despre starea ei, asigurând pe toată lumea că se simte destul de bine. Nu a avut nevoie de oxigen, dar i s-au făcut câteva perfuzii cu un tratament împotriva coronavirusului. Cel mai mare motiv de îngrijorare pentru ea este faptul că s-a infectat, chiar dacă era vaccinată. Este sigură, însă, că dacă nu ar fi fost așa, starea ei ar fi fost una mult mai gravă și poate nu ar fi scăpat cu viață.

„Mă simt destul de bine. Nu am avut nevoie de oxigen, nu am făcut febra, mi-au făcut doar perfuzii cu tratament anti-COVID19. Situația e mult mai buna de când am venit. Eu deși am vaccinurile făcute, se pare că tot l-am luat, însă dacă nu le aveam poate aveam o stare mai grava. Boala se ameliorează destul de repede. Acum a venit doamna doctor și mi-au spus ca totul e spre bine. Deci cred că mai stau o săptămână-două, nu știu”, a povestit Elena Merișoreanu într-o emisiune TV, potrivit wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Septembrie 2021 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.