Theo Rose s-a infectat din nou cu COVID-19, după ce anul trecut a mai trecut prin boală. Vedeta a făcut câteva Story-uri, după ce i-a revenit vocea, pentru că a vrut să îi liniștească pe toți cei care și-au făcut griji pentru ea și pentru starea sa de sănătate. Din fericire, ea nu se simte chiar atât de rău, iar simptomele pe care le are nu sunt diferite de cele pe care le-a avut în noiembrie, când a fost confirmată prima dată cu coronavirus.

Anul acesta, ea a mers la concerte prin toată țara, a fost implicată în tot felul de proiecte și a muncit zi de zi. Acum, este nevoită să ia o pauză, nu pentru că și-ar dori lucrul acesta, ci pentru că este nevoită să stea în izolare până se vindecă. Acum puțin timp, Theo Rose le-a vorbit fanilor săi de pe Instagram despre situația în care se află, spunând clar că nu s-a vaccinat împotriva temutului virus.

Theo Rose, prima apariție după ce s-a infectat din nou cu COVID-19

În urmă cu doar câteva zile, Theo Rose a răcit puternic. Frumoasa artistă spera că nu este vorba despre coronavirus, dar având în vedere că ar fi urmat alte două săptămâni pline de concerte, nu și-ar fi dorit să fie iresponsabilă și să îi îmbolnăvească și pe alții, așa că s-a testat de mai multe ori, iar ultimul său test a ieșit pozitiv.

„M-am hotărât să vă vorbesc, să vedeți că sunt ok. Sunt întreagă. Nu sunt la spital. Nu mă simt foarte rău. Sunt norocoasă. Nu e o formă gravă.Sunt fomfăită pe nas, mă doare în gât. În astea două zile am transpirat întruna. Nici n-am stat să zac, vă spun sincer. M-am băgat în cadă, mi-am făcut băi fierbinți. M-am frecat cu carmol. Numai așa am ținut-o, am dormit întruna. Mi-am făcut aerosolii mei cu dexametazonă, am luat paracetamol”, a povestit Theo Rose, pe Story.

Mulți i-au dat mesaje în care au întrebat-o dacă se vaccinase împotriva COVID-19, iar ea le-a oferit mult așteptatul răspuns că nu a făcut acest lucru și că nu are idee nici ce se va întâmpla pe viitor. A refuzat să își exprime opinia despre vaccinare, îi ideea că este un subiect controversat, iar ea nu vrea să creeze discuții pe marginea declarațiilor pe care ar fi putut să le ofere.

Citeste si:
Cum afectează alegerea unui aparat de aer conditionat calitatea vieții
Cum afectează alegerea unui...

„Vă răspund sincer. Nu sunt vaccinată, încă. Nu știu ce o să fac. Nici nu vreau să intru în subiectul ăsta că stârnește multe discuții. Sunt păreri împărțite. Nu mă interesează nici să le știu, nu mă interesează nici să vă spun care e părerea mea. Important e că nu mă simt așa rău”, a mai spus artista.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Septembrie 2021 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.