Viorica de la Clejani aa trecut prin clipe de coșmar, după ce s-a infectat cu COVID-19. Starea vedetei nu a fost deloc una bună, astfel că a fost absolut necesară internarea sa în spital. Partenera de viață a lui Ioniță de la Clejani a stat pentru câteva zile la Instititul Matei Balș din Capitală, unde a primit cele mai bune îngrijiri din partea cadrelor medicale.

Îndrăgita artistă aproape că și-a văzut moartea cu ochii, după ce testul pentru coronavirus i-a ieșit pozitiv. Vedeta a crezut că nu va scăpa cu bine și s-a rugat zilnic să depășească aceste zile și să se poată întoarce sănătoasă, la familie. Din fericire, Viorica de la Clejani a început să se simtă din ce în ce mai bine și a fost externată.

Viorica de la Clejani a ajuns acasă

Imediat după ce a ajuns acasă, ea a dat o serie de declarații, pentru a-i liniști pe toți cei care și-au făcut griji pentru starea sa de sănătate. Le-a dat și un sfat foarte prețios urmăritorilor ei din mediul online. Viorica de la Clejani a reușit să învețe o lecție foarte importantă, în timp ce se afla internată în spital alături de alte persoane aflate în aceeași situație ca a sa și anume să prețuiască fiecare minut, pentru că ar putea fi ultimul. Vedeta este fericită că a reușit să scape cu bine și că a ajuns acasă, unde îi este cel mai bine.

„Doamne, îți mulțumesc din suflet că m-ai adus acasă lângă familia mea și lângă cățeii mei, la căsuța mea…Off, tare bine e să fii sănătos! Iubiți-vă! Respectați-vă! Fiți fericiți, că într-o secundă vă duceți… când nici nu vă gândiți. Cel mai urât lucru este să fii o legumă la pat. Urăsc lucrul ăsta. Să avem sănătate cu toții că vin vremuri grele!”, a scris Viorica de la Clejani, în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Septembrie 2021 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.