Gala de sămbăta trecută i-a lăsat un gust amar lui Ruxi, care a făcut ceva spectaculos și care a fost dezamăgită de notele pe care le-a obținut. Lui Tibi Clenci nu i-a plăcut deloc aparația vedetei și i-a dat nota 1, motiv pentru care ea s-a supărat extrem de tare și a recunoscut că a luat-o personal.

Ruxi este una dintre cele mai bune concurente de la Bravo, ai stil. Ea a adus în atenția publicului ținute care mai de care mai frumoase și a făcut niște momente ieșite din comun. În ediția de sâmbătă seara, a venit în platoul emisiunii de la Kanal D cu un șarpe, de care toată lumea s-a speriat. Jurații nu au apreciat ținuta, iar ea este de părere că ei nu au înțeles ce mesaj a vrut ea să transmită.

Ruxi, dezamăgită de nota lui Tibi Clenci

„Ai fost total in afara temei! Asta justifica nota mea! N-as fi putut sa-ti dau doi, pentru ca ar fi insemnat sa ai macar ceva care sa ma...”, a zis Tibi Clenci.

Concurenta de la Bravo, ai stil a fost distrusă de nota pe care a primit-o de la Tibi Clenci și a mărturisit, în culise, că ea simte că el nu o are la suflet deloc și nu se referă doar la momentul cu pricina. Bruneta și-a susținut părerile până în pânzele albe și chiar consideră că nu merita asemenea note. A fost vizibil descurajarată de cele întâmplate, dar nu mai poate da timpul înapoi să repare ceva.

„Am dat-o in bara la ultima Gala, dar in acelasi timp nu mi-au inteles ideea povestii si ce am vrut sa fac! Nu zic ca n-am dat-o in bara! Am dat-o in bara! Dar simt ca nu mi s-a inteles povestea! Si nu s-a apreciat momentul artistitc! Nota 1 adica...Wow!(...) 1 a dat Tibi! Nu, eu chiar cred ca... mi se pare ca nu ma place! Adica nu doar acum am simtit asta si cand imi da note mari mi se pare ca nu ma place! Jur!", a declarat Ruxi, în cadrul emisiunii de la Kanal D.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Septembrie 2021 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.