Oana Radu și Cătălin Dobrescu sunt împreună de câțiva ani buni, dar sentimentele lor sunt la fel ca la început. Cei doi s-au cunoscut într-o perioadă puțin mai ușoară pentru frumoasa artistă, când trecea printr-o serie de schimbări din toate punctele de vedere, iar acest lucru a reușit să îi unească și mai mult.

Oana Radu are un trup superb, dar nu a arătat mereu la fel de bine ca acum. Vedeta s-a luptat multă vreme cu kilogramele în plus, iar actualul ei partener de viață a fost cel care a îndrumat-o, iar mai apoi a sprijinit-o în ceea ce privește scădearea în greutate.Fiind o fire ambițioasă, artista nu s-a dat bătută, până când nu a reușit să arate extrem de bine. Ulterior, a devenit un model pentru fanele sale de pe social media.

Oana Radu și Cătălin Dobrescu, planuri serioase de viitor

Mai apoi, cei doi au decis să se căsătorească, iar recent au împlinit un an de la nuntă și sunt mai fericiți ca oricând. Ambii își doresc extrem de tare ca, pe viitor, familia lor să se mărească, dar mai au puțin până acolo. Un copil este ceea ce le mai lipsește, pentru că în rest au reușit să facă tot ceea ce și-au propus. Oana Radu a acordat un interviu, în care a vorbit despre sarcină, spunând clar că ea își dorește să dea naștere unei fetițe, iar partenerul ei de viață își dorește un băiețel.

„Dacă e să ne întoarcem trei, aia e. Ne descurcam. Iubitul meu își dorește băiat, dar o sa avem o fata, ca eu asta vreau. Așa că mai bine s-ar ruga să avem fetiță pentru că dacă o să avem băiat, o să-i aleg eu numele și sigur nu o să-i placă. Deci cum o dă, tot nu e bine. Singura șansă e să fie fată", a mărturisit Oana Radu în cadrul unui interviu, potrivit wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Septembrie 2021 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.