Oana Roman a fost invitată recent, în cadrul emisiunii În Oglindă, unde printre altele a făcut o serie de dezvăluire despre părinții săi. La un moment dat, fiica lui Petre Roman a început să plângă, când și-a amintit de tatăl ei, dar mai apoi i-a rugat pe producătorii emisiunii să nu difuzeze imaginile respective. Bineînțeles, nu au ascultat-o, iar imaginile au ajuns deja pe internet.

După interviul pe care i l-a acordat lui Mihai Ghiță pentru emisiunea „În Oglindă”, Oana Roman a luat foc pe contul ei oficial de Instagram, unde a mărturisit că multe dintre declarațiile sale au fost scoase din context. Vedeta a mărturisit că ea nu a spus niciodată că și-a renegat tatăl și, mai mult de atât, i-a rugat pe producători să nu difuzeze imaginile în care plângea cu lacrimi, lucru care nu s-a întâmplat și din cauza căruia a luat foc.

Oana Roman a venit cu explicații

„Eu niciodată nu am zis că mi-am renegat tatăl. Fraza în care spuneam că nu vreau să-mi văd tatăl niciodată e pur și simplu trunchiată, scoasă din context. În viața mea nu voi mai merge la vreo emisiune online sau de televiziune. Culmea, sunt aceiași producători care m-au dat afară de la Kanal D când eram însărcinată în patru luni! Acum trebuie să-l sun pe tata, să mă justific și să-mi cer scuze pentru ce a apărut în presă. I-am rugat din tot sufletul să nu difuzeze imaginile cu mine plângând și tocmai cu ele au făcut reclamă emisiunii”, a zis Oana Roman, pe Instagram.

În urma acestei experiențe neplăcute, partenera de viață a lui Marius Elisei s-a arătat extrem de dezamăgită și a spus clar că nu va merge vreodată la o emisiune TV. Chiar dacă nu este vinovată pentru tot ce s-a întâmplat, crede că este de datoria sa să își sune tatăl și să îi explice acestuia ce s-a petrecut, de fapt, acolo. Vedeta își dorește ca Petre Roman să fie mai prezent în viața ei, iar în cadrul emisiunii respetive, ea a declarat și că nu se mai consideră de mulți ani fiica lui.

„Îmi doresc foarte mult ca tata să fie mult mai prezent în viața noastră, în viața Isabelei. Lucrul ăsta nu se întâmplă, oricât de mult îmi doresc. Probabil că ne vedem de maxim trei ori pe an. Anul ăsta ne-am văzut o singură dată. De fiecare dată când vorbim îi spun că îi doresc să ne vedem, dar lucrul ăsta nu se întâmplă. Nu cred că pot face eu mai mult decât să îmi exprim dorința.”, a mai declarat ea.

Citeste si:
Ada Galeș a trăit experiența vieții sale în America Express. Ce...
Ada Galeș a trăit experiența...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Septembrie 2021 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.