Daniela Iliescu a fost acuzată, pe social media, că ar primi produse moca din partea multor firme care își doresc doar promovare din partea ei. Totul a început de la niște presupuse conversații pe care iubita lui Culiță Sterp le-ar fi purtat cu anumite persoane cu care și-ar fi dorit o colaborare și din partea cărora s-ar fi lovit de un refuz.

Cum era de așteptat, Culiță Sterp a sărit în apărarea mamei fiului său și le-a explicat internauților cum stă, de fapt, treaba. Se pare că ambii au primit mai multe mesaje prin care li s-a transmis că Daniela le-ar fi scris unor firme, iar e a confirmat că ea nu a făcut niciodată acest lucru. Ba mai mult de atât, se pare că ea este cea care primește des mesaje de genul acesta și refuză, deoarece ea nu face promovări de tip barter.

Culiță Sterp a sărit în apărarea iubitei sale

”Noi am primit mai multe mesaje cum că Daniela ar fi ar fi scris la niște pagini să îi facă promovare și pagina nu ar fi acceptat, dar culmea, că nu apare pagina aia în ce îmi trimiteți voi în pozele astea. Vreau sa vă spun doar atât: Daniela în viața vieților ei nu a scris la nimeni, dar absolut la nimeni, să facă ea promovare la cineva. Îi scriu o grămadă de oameni și refuză.

O grămadă de pagini sunt refuzate de ea pentru că ea nu face promovări tip barter. Ea dacă face o promovare, o face contra cost, și face foarte puține, după cum a-ți văzut și voi, și le alege foarte bine. În primul rând, nu e genul de persoană care să accepte mocangeala asta, cum o acceptă mulți din ”influencerii” aștia, să zicem așa, ea niciodată nu a avut nevoie de nimic, nu doar acum de când e cu mine, și înainte a avut tot ce i-a trebuit nu i-a lipsit absolut nimic, și nici nu se crede vreun influencer așa cum se cred mulți care nu sunt!”, a spus Culiță Sterp, pe Story.

Se pare că iubita manelistului promovează foarte rar produse și niciodată fără a primi o sumă de bani în schimb. Culiță a mai mărturisit că ea nu se crede vreun influencer, la fel ca alte persoane publice de la noi. La final, el a mai avut ceva de zis, în speranța că va fi clar pentru toată lumea și că anume că nici el, nici partenera lui de viață nu au cerut nimic nimănui, pentru că au tot ce le trebuie.

Citeste si:
Alexandra Stan, prima reacție după ce a fost acuzată că i-a furat...
Alexandra Stan, prima reacție...

”La fel și eu, nu mă cred infleuncer, suntem niște oameni persoane cunoscuți de multă lume și normal că oamenii ne caută ca să le promovăm unele prodise. Dar noi, în schimb, în viața noastră, nici eu și nici ea, nu am cerut nimănui niciodată, haideți să vă promovez eu produsul pe barter. Niciodată în viața mea și nici nu am să fac așa ceva. Nu am nevoie de nimic. Cine vrea mă găsește și pe mine, și pe ea. Deci vă rog, aveți grijî pe viitor ce faceți, pentru că sunt căi juridice prin care se poate rezolva problema asta! Nu puteți să faceți conturi false cu numele ei sau cu numele meu sau cu oricine altcineva și să scrieți voi la alte pagini, haideți să vă promovez produseul ca oamenii aia să creadă că suntem noi! Sunteți nebuni la cap!”, a mai spus el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.