Oana Roman s-a îndrăgostit la nebunie, acum mulți ani, de Marius Elisei. Sentimentele au fost reciproce, au ajuns să formneze un cuplu, au făcut un copil împreună și s-au căsătorit, după care au și divorțat. Deși sunt separați oficial din luna februarie a anului trecut, ei locuuiesc încă împreună și se comportă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat între ei.

De curând, fiica lui Petre Roman a acordat un interviu în care a vorbit despre modul în care a decurs relația lor la început și se pare că s-au confruntat cu tot felul de probleme. Despre Marius Elisei s-a spus că stătea cu ea doar pentru banii pe care îi avea, dar nu era deloc așa. Lui nu i-a fost deloc ușor să înțeleagă lumea în care a intrat, nu își dorea să apară în fața camerelor de filmat și nici să dea interviuri.

Oana Roman a suferit enorm

„Știi foarte bine ce a venit peste el, câte comentarii, câte înjurături. S-a spus că stă cu mine pentru bani, pentru interes… aceleași lucruri care s-au spus despre mine mereu. Lui nu i-a fost ușor să înțeleagă nici lumea în care a intrat, el nu și-a dorit să apară, mult timp l-am târât cumva, l-am obligat, el nici acum nu e fan…El a fost atât de stresat o perioadă încât s-a îmbolnăvit, a făcut alopecie, i-a căzut părul, avea găuri peste tot”, a declarat Oana Roman, în cadrul emisiunii În Oglindă.

Pentru Marius Elisei, succesul partenerei sale de viață a venit la pachet cu foarte mult stres. Bărbatul s-a îmbolnăvit, mai exact a făcut alopacie ceea ce înseamnă că începuse să îi cadă părul din cap. S-au scris multe despre ei, dar nimeni nu a avut idee până acum cât de greu le-a fost la începutul relației. În toți acești ani, au realizat că indiferent de obstacolele pe care le-au întâlnit în calea lor, nu pot sta departe unul de celălalt.

„E un echilibru care era necesar și poate, cumva, ăsta a fost prețul pe care a trebuit să îl plătim. Să avem un declic și să înțelegem că trebuie să fim împreună, de fapt. Cu siguranță ne-am dat seama că separați ne e mult mai greu și că nu suntem ok”, a mai spus Oana Roman.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Septembrie 2021 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.