Theo Rose și-a îngrijorat serios fanii din mediul online, după ce i-a anunțat că are probleme de sănătate. Cântăreața a avut o perioadă foarte aglomerată, în care a avut multe cântări prin țară. A fost aproape zilnic pe scenă sau la tot felul de evenimente private, iar vocea ei a cedat.

Theo Rose este una dintre cele mai iubite cântărețe din țara noastră. De când au început să se țină concertele, sute de oameni merg să o asculte live. Se bucură de un succes imens și în mediul online, iar piesele sale ajung rapid pe primele locuri în Trending, ori de câte ori lansează vreuna. Nu poate decât să le mulțumească fanilor pentru tot ceea ce fac pentru ea, fiind conștientă că fără ajutorul lor nu ar fi ajuns atât de sus.

Theo Rose s-a testat de mai multe ori

Recent, ea a răcit foarte tare și a fost nevoită să facă o pauză vocală de câteva zile, a luat pastile și a făcut aerosoli. Este fericită că a putut merge la ultima cântare pe care o avea, chiar dacă nu se simte deloc bine. Mai mult de atât, Theo Rose s-a testat de mai multe ori pentru COVID-19, pentru a fi sigură că este în afara oricărui pericol. Se va mai testa și zilele viitoare, pentru siguranța sa și a celor din jur.

„Făceam azi mișto de răceală și ziceam că am fentat-o, că am luat pastile zilele astea și nu m-a mai luat, dar m-a luat ... dar Dumnezeu m-a ajutat și am terminat ultima cântare și am pauză două zile ... până la următoarea. N-o să mai vorbesc două zile, o să iau tratament, o să fac aerosoli și ne vedem. E ca dracu! Mi-am sucit și piciorul, am călcat prost”, spunea Theo Rose, zilele trecute, pe Instagram.

„Am făcut aseară 2 teste și n-am covid. Mai fac și azi, că poate azi am”, a scris recent artista, la Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.