Alexandra Ungureanu se numără printre cele mai apreciate cântărețe din țara noastră. Vedeta a lansat multe piese de succes, pe care mii de oameni din întreaga țară le-au apreciat și le-au ascultat. Vedeta a vrut să încerce un lucru nou și a decis să participe la Asia Express sezonul 4 alături de mama sa, Anca.

Ea a susținut, înainte de începerea show-ului că nu ar fi putut să se bucure de această experiență în lipsa mamei sale, pentru că i-ar fi fost aproape imposibil. A speriat-o extrem de tare faptul că vor merge în Turcia, fără bani, nevoite să facă autostopul și se descurce în niște condiții extreme. A știut, însă, din prima clipă că avea un avantaj pentru faptul că mama ei are o vârstă înaintată și că oamenilor li se vor face milă de ele și le vor acorda tot ajutorul de care au nevoie.

Asia Express sezonul 4

Odată ajunse acolo, au realizat că lucrurile nu stau deloc așa și că pe turci nu îi interesează acest lucru, mai ales că filmările au avut loc în timpul pandemiei de coronavirus, când toți erau speriați că se vor îmbolnăvi. Până acum, femeile au trecut prin toate stările posibile și au început să plângă, când au simțit că au făcut alegerea greșită să facă parte din acest proiect.

„Asia Express e un proiect TV fabulos şi o competiţie care m-a ţinut cu sufletul la gură de la primul sezon. Mi-am închipuit de multe ori cum ar fi să particip, iar acum, cu câteva zile înainte de plecare, încă mi se pare că visez că se întâmplă! Am ales să fac echipă cu omul către care alerg întotdeauna prima dată să-i povestesc tot ce trăiesc, pe plan artistic sau personal – mama. De data asta, nu va fi nevoie să-i povestesc, pentru că va fi alături de mine, cu iubire şi încredere, în mijlocul aventurii, şi sper să fie cea mai tare experiență a noastră împreună!”, a declarat artista, potrivit libertatea.ro.

Alexandra Ungureanu a urcat pentru prima dată pe scenă la vârsta de doar 6 ani. A știut mereu că locul ei este în lumina reflectoarelor, iar odată cu participarea sa la emisiunea Bravo, ai stil pe care a și câștigat-o, a reușit să atragă din nou toată atenția asupra sa. Cea mai importantă colaborare pe care a avut-o și care a ajutat-o să se lanseze în muzică a fost cea cu Sistem, din anul 2001.

Citeste si:
Tily Niculae și-a început cariera la doar 16 ani. Cât de greu i-a...
Tily Niculae și-a început...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Septembrie 2021 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.