Alexandra Ungureanu a dat dovadă de foarte mult curaj, în momentul în care a decis să participe la Asia Express alături de mama sa, care are o vârstă înaintată. Anca Ungureanu a acceptat provocarea de a trăi experiența vieții sale alături de fiica sa, dar deja dă semne că nu mai poate, iar în ultima ediție a plâns cu lacrimi amare și simțea că nu va reuși să meargă mai departe. 

Anca Ungureanu este femeia care i-a dat viață și care a crescut-o pe Alexandra Ungureanu. Deși vedeta nu mai este de multă vreme un copil, cele două sunt foarte apropiate, iar în cadrul competiției, cântăreața a simțit că nu a procedat bine când a luat decizia de o expune pe mama sa în felul acesta. Artista simte că trage cât pentru două persoane, dar nu regretă nimic, pentru că au parte de o experiență cum nu au mai avut până acum.

Asia Express sezonul 4

Cel mai mult le pune în dificultate pe cele două concurente autostopul. Pandemia de coronavirus le-a dat mari bătăi de cap echipelor din sezonul 4 Asia Express, deoarece turcii nici măcar nu îi bagă în seamă, îi refuză des și nici nu vor să audă ce au de zis, mai ales că unii nici măcar nu știu engleză.

Pe Alexandra Ungureanu o știe toată lumea, dar foarte puțini știu cine este mama ei, prin câte a trecut și cum a reușit să învingă o boală grea din care nu credea că mai are scăpare. Femeia a suferit de cancer de col uterin. În același timp, bărbatul ei era și el grav bolnav. Dacă pentru el afecțiunea de care suferea a fost fatală, mama artistei a avut ceva mai mult noroc și a învins boala nemiloasă.

„Ambii părinţi au fost diagnosticaţi cu cancer. Tata cu cancer la colon în fază terminală, iar mama cu cancer uterin în fază incipientă. Mama a descoperit la timp ce probleme are, pentru că este genul de om care se îngrijeşte foarte tare. Tata, din păcate, a aflat când nu a mai avut ce să facă. Din momentul în care a fost descoperit...a mai durat două luni. Viața mea s-a scindat în două: înainte de acel moment și după”, a povestit Alexandra Ungureanu, acum câțiva ani, conform click.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Septembrie 2021 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.