Emisiunea Asia Express devine din ce în ce mai interesantă și îi pune pe concurenți în tot felul de ipostaze. În ediția de seara trecută, Cuza de la Noaptea Târziu a avut parte de un moment unic. Niște domnișoare foarte drăguțe s-au oferit să îi ducă la punctul de întâlnire cu mașina, iar vloggerul a luat prin surprindere pe toată lumea, când a cerut-o de soție pe una dintre ele.

După ce Lidia Buble a afirmat că ea nu pleacă acasă nemăritată, se pare că nici Cuza nu are de gând să piardă vremea. Într-o competiție atât de grea, unde nu au voie să piardă vremea și orice minut în plus contează, fiecare se descurcă așa cum poate. Aflat în drum spre destinație alături de colegul lui de echipă, Emi, concurentul a făcut un gest de iubire pentru domnișoara care se afla în dreapta sa.

Asia Express sezonul 4

“Noi n-am vrut să le luăm pe alea de aur că e alergic la aur”,a spus Cuza.

“Sunt alergic la aur și argint. Bun și bronzul pentru mine”, a zis Emi, la rândul lui.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Înainte de a porni în cursă, ei au fost nevoiți să caute niște monede. După ce a dat dovadă că are succes la bani, Cuza le-a demonstrat tuturor că are succes și la femei. Inițial, femeile pe care le-au oprit și le-au rugat să îi ajute nici măcar nu le-au băgat în seamă. După aproximativ 15 minute, s-au întors și când au văzut că nu s-au mișcat din loc li s-a făcut milă de ei.

“Erau acolo în mașină două dudui, una conducea și una bea. Puse pe distracție, cu boxă portabilă în spate că sistemul din mașină nu făcea față la ce muzică voiau ele să asculte. (...)“Do you want to marry me? Ești îmbrăcată în rochie de mireasă deja ”, a zis, la un moment dat, Cuza.

Citeste si:
Anda Adam, primele imagini de la cererea în căsătorie: „Am plâns...”
Anda Adam, primele imagini de...

“Atunci când ai succes la femei, imediat te însori”, a mai declarat concurentul.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.