Bucurie mare pentru Ana Baniciu și Edy Kovacs. Cei doi îndrăgostiți sunt pregătiți pentru a-și duce relația la un alt nivel. Bărbatul și-a făcut curaj și a cerut-o pe fiica lui Mircea Baniciu în căsătorie, iar ea nu a stat prea mult pe gânduri și a acceptat să îi fie alături pentru tot restul vieții sale. 

Ana Baniciu și Edy Kovacs au fost mereu foarte rezervați în ceea ce privește relația lor, deși ea este extrem de activă pe social media, iar fanii ei știu totul despre ea. Artista le vorbește internauților despre orice, mai puțin despre partenerul ei de viață alături de care s-a afișat de atât de puține ori încât, la un moment dat, oamenii au crezut că nu mai sunt împreună.

Cum arată inelul de logodnă

În urmă cu puțin timp, blondina le-a făcut o dezvăluire de zile mari celor care o urmăresc. Vedeta le-a spus acestora că Edy Kovacs, bărbatul de care s-a îndrăgostit, a cerut-o de soție. Cei mai mulți dintre urmăritorii ei au rămas cu gura căscată, dar s-au bucurat enorm să audă acest lucru despre ei.

Mai mult de atât, Ana Baniciu a postat și prima imagine cu inelul de logodnă și a scris câteva rânduri emoționante. Ea se pregătește să îmbrace rochia de mireasă, spunând că Edy a apărut în viața ei, într-un moment în care a crezut că nu se va mărita niciodată, Este foarte fericită și nu își dorește decât să nu uite să se iubească și să se respecte, să fie bine împreună și să crească frumos.

"Ce să zic… sunt norocoasă și binecuvântată! Edy a apărut în viața mea în momentul în care chiar nu credeam că am să mă mărit vreodată și iată… sunt logodită. Te iubesc, @edykov, îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc și îți sunt familie! Tot ce îmi doresc acum este fericire, nu doar în momente… fericire constantă, să râdem zilnic împreună, să nu uităm să ne iubim și respectăm, să creștem împreună și să avem o viață așa cum am visat! Sunt foarte fericită… sincer vă zic!", a scris Ana Baniciu, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Septembrie 2021 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.