Viața Oanei Roman a fost mereu discutată. dar nimeni nu știe prin câte lucruri a trecut, de fapt, partenera de viață a lui Marius Elisei. Vedeta a fost recent invitată în cadrul emisiunii În Oglindă, unde a vorbit printre altele și despre relația pe care o are cu părinții ei. Nici nu a apucat bine să discute despre acest subiect sensibil, că a și izbucnit în lacrimi.

Oana Roman a avut parte de multe momente grele în trecut, mai ales când era doar o adolescentă. La vremea aceea, a simțit enorm lipsa părinților ei care nu au susținit-o și care și-au pus carierele pe primul loc. Mioara și Petre Roman nu au fost prezenți în viața ei, iar ea s-a simțit abandonată și nici acum nu se poate gândi la acei ani, fără să înceapă să plângă.

Cum se înțelege Oana Roman cu părinții ei

Petre Roman a pus munca pe primul loc, iar ea nu se mai consideră de ani buni fiica acestuia. O doare foarte tare ceea ce s-a întâmplat, dar nu îl judecă pe tatăl ei pentru alegerile pe care le- a făcut. În momentul de față, vede lucrurile diferit, dar nu a fost mereu așa și a suferit enorm.

Legat de mama sa, Oana Roman a povestit că este foarte în vârstă și are multe probleme de sănătate, motiv pentru care ea se simte datoare să aibă grijă de ea, să o ducă la medic și să se asigure că îi este cât mai bine cu putință. A investit bani, energie și s-a implicat foarte tare, dar nu a avut de ales, având în vedere starea în care se află femeia care i-a dat viață.

„Mama este foarte în vârstă și, din păcate, suferă de multe afecțiuni și cumva suntem în postura în care eu am grijă de ea și fac tot ce pentru ca să îi fie cât mai bine posibil. Investesc multă energie, implicare și bani pentru ca tratamentele și tot ce se întâmplă să fie ok pentru ea. Nu pot spune că s-a schimbat relația, în sensul că există mai multă afecțiune. Ea așa este și eu am înțeles-o. Dar eu știu că trebuie să am grijă de ea, pentru că e datoria mea de fiică și fac tot ce pot ca să îi fie cât mai bine posibil”, a declarat Oana Roman, în cadrul emisiunii În Oglindă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.