Cuza este unul dintre concurenții sezonului 4 al emisiunii Asia Express, de la Antena 1. Vloggerul a plecat în Turcia, pe „Drumul Împăraților”, alături de bunul său prieten. El și Emi, colegul lui de echipă, se cunosc încă de când erau copii și au luat participarea la acest show ca pe o provocare, dar și ca pe un test al prieteniei.

Cuza, pe numele lui real Iulian Adrian Popescu, este familiarizat cu camerele de filmat, iubește să se afle în fața lor și și-a dorit să aibă parte de această experiență unică. Cuza este membru al trupei Noaptea Târziu alături de Emi și Cucu, fostul cocncurent de la Survivor România, dar este și fostul iubit al Ramonei Olaru, asistenta TV de care a fost îndrăgostit la nebunie.

Asia Express sezonul 4

Concurentul de la Asia Express sezonul 4 a mai participat și la Te cunosc de undeva, unde a făcut o impresie bună și unde a câștigat un număr considerabil de fani. Înainte de a partipa la această emisiune, a avut mari emoții și nu credea că este în stare să facă față tuturor provocărilor. A fost convins că îi va fi greu, dar a vrut să își creeze amintiri frumoase pe care să le păstreze pentru toată viața.

Cuza de la Noaptea Târziu are doar 29 de ani, iar până la această vârstă a reușit să ajungă pe primele locuri în topurile muzicale din România, alături de colegii lui din Noaptea Târziu. Parodiile pe care ei le făceau erau ascultate de milioane de români, iar aceștia s-au bucurat multă vreme de succes. De la un timp, nu s-au mai ocupat de acest proiect, pentru că fiecare a avut ceva mai bun de făcut; Emi și Cuza au plecat în Asia Express, iar Cucu la Survivor, astfel că nu le-a mai rămas timp liber.

„Plecarea în Asia Express deja mi-a stârnit emoţii pe care nu credeam că sunt capabil să le simt sau că le am. Abia aştept să trăiesc experienţa asta pe pielea mea; sunt convins că îmi va fi greu, dar îmi voi crea nişte amintiri pentru o viaţă. Am decis să mergem în Asia ca să îmi testez prietenia cu Emi. Dacă ne înţelegem şi acolo, o să îl cer de prietenul meu cel mai bun!! Sper să stăm cât mai mult în concurs”, a declarat Cuza, potrivit libertatea.ro.

Citeste si:
Reacția lui Șerban Huidu după ce Mihai Găinușă a acceptat...
Reacția lui Șerban Huidu după...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.