Emi a plecat în aventura vieții sale,Asia Express, alături de prietenul și colegul lui de trupă, Cuza. Multă lume îl știe doar ca făcănd parte din Noaptea Târziu, dar foarte puțini au idee cine este cu adevărat, ce facultăți a abosolvit și cum a ajuns să ia parte la acest proiect care îi pune serios la încercare răbdarea, în fiecare ediție.

Emi și Cuza formează una dintre cele mai apreciate perechi de concurenți de la Asia Express. Aceștia nu au fost aleși pur și simplu să ia parte la acest proiect, ci datorită faptului că sunt foarte buni prieteni încă din copilărie. Au fost colegi de bancă, au mâncat din aceeași farfurie și s-au înțeles ca frații, iar această experieță este menită să le pună la încercare limitele și să le testeze prietenia.

Asia Express sezonul 4

Emanuel Popescu, cunoscut de fani drept Emi, provine din Târgu Jiu. Artistul a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport, dar și pe cea de Management, Mai mult de atât, membrul Noaptea Târziu a făcut și un master, dar și un mod psihopedagogic. Cu toate acestea, el nu obișnuiește să se laude cu studiile sale, pentru că știe sigur că nu va urma o cerieră în domeniile respective.

Cel mai mare vis pe care l-a avut Emi a fost acela să aibă propriul lor studio de înregistrări. Au reușit până la urmă și au, de asemenea, un echipament complet, pentru ca videoclipurile lor să iasă ca la carte. De 3-4 ani de când s-a specializat în online, și-a dat seama că nu este important doar ceea ce filmezi, ci și camera pe o folosești pentru videoclipurile respective. Încearcă să fie din ce în ce mai bun, iar acest lucru se poate remarca foarte ușor.

„Pentru noi, diplomele sunt, aşa, de palmares. Nu cred că vom profesa vreodată în domeniile astea, pentru că noi, în ultimii 3-4 ani, ne-am specializat în online. Acum avem un studio de înregistrări complet echipat, avem patru camere cu care filmam videoclipurile, lavaliere, lumini. Încercăm să fim din ce în ce mai profesionişti”, a declarat Emi, pentru libertatatea.ro.

Citeste si:
Emi de la Noaptea Târziu și iubita lui se mută la casă nouă: „Este...
Emi de la Noaptea Târziu și...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Septembrie 2021 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.