Elwira Petre este o cunoscută dansatoare de origine poloneză și soția dansatorului și fostului jurat de la Românii au talent, Mihai Petre. Cei doi sunt considerați unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc și împreună cresc două fetițe superbe, Ariana și Catinca.

Cine este Elwira Petre, concurenta de la Asia Express

Celebra dansatoare, în vârstă de 39 de ani, are un corp de invidiat chiar și după cele două nașteri. Dieta minuțioasă, exercițiile fizice dar și antrenamentele la dans o ajută să se mențină tot timpul în cea mai bună formă.

Soția lui Mihai Petre este cunoscută drept una dintre cele mai talentate dansatoare la categoria de dans sportiv. Pasiunea pentru dans a apărut în adolescență și a început să frecventeze cercul de dansuri. Talentul pentru această artă l-a moștenit de la unchiului său, dansator de profesie. Aceasta susține că dansul este viața ei. „Eu prin dans l-am cunoscut pe soțul meu și de când am împlinit 18 ani suntem împreună”

A depus foarte multă muncă și dedicație, iar eforturile ei au dat roade. Trei ani la rând, în 2002, 2003 și 2004, Elwira Petre a obținut titlul de campioană națională a României. Una dintre cele mai mari și prestigioase reușite ale sale în carieră a fost în anul 2004, când Elwira împreună cu soțul ei, Mihai Petre, s-au clasa în top 50 pe lista celor mai buni dansatori din lume, IDSK World Ranking List.

Asia Express a fost o provocare nouă pentru celebra dansatoare

După toate provocările în care s-a avântat în competițiile de dans, Elwira este gata să lupte și să se arunce într-o provocare cu totul nouă pentru ea. Aceasta va participa la Asia Express în sezonul 4 formând o echipă cu soțul ei, Mihai Petre. Cei doi soți sunt împreună mai mereu, se susțin și se încurajează de fiecare dată când e nevoie. Experiența de la Asia Express a ajuns în top 3 experiențe memorabile din viața celor doi dansatori.

"E foarte intens! E wow, wow! Dimineața începe cu ceva și se termină cu altceva. Seara, când ajungi la cazare, nu mai știi ce ai făcut dimineața. Se întâmplă atât de multe lucruri într-o perioadă atât de scurtă de timp, că nu știu, creierul meu nu le mai ține minte pe toate", a declarat Elwira.

Citeste si:
Irina Rimes, reacție dură după ce a fost comparată cu Theo Rose:...
Irina Rimes, reacție dură...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Septembrie 2021 - 05 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.