Emisiunea Asia Express este una dintre cele mai urmărite și apreciate de la noi din țară, iar noul sezon este și el pe placul celor de acasă. Cu toate acestea, unii nu cunosc prea multe detalii despre cei care au decis să între în cursă și să facă față tuturor provocărilor pe care acest show de televiziune le are pentru ei.

Una dintre vedetele care a acceptat să facă parte din acest proiect este chiar Patrizia Paglieri, cea care participă alături de fiul ei, Francy. Până acum, au făcut o impresie bună, dar cei de acasă nu au reușit să se lămurească exact cine este ea, cu ce se ocupă și cum a ajuns să plece în Asia cu copilul ei, alături de ceilalți concurenți. Ei bine, unii o cunosc din cadrul emisiunii MasterChef, unde a fost jurat.

Asia Express sezonul 4

Drumul ei către succes nu a fost deloc unul ușor, dar cu toată munca pe care a depus-o a reușit să ajungă printre cei mai renumiți chefi de la noi din țară. La cei 50 de ani, vedeta a străbătut lumea în lung și în lat. Concurenta s-a născut în Bahamas, dar a crescut în Italia, iar mai apoi s-a mutat în România. Odată stabilită aici, și-a dorit enorm un copil pe care l-a și făcut și care a plecat alături de ea în experiența din Asia Express, de care se bucură din plin.

„I-am şi zis lui Francesco că e greu să le ai pe toate în viaţă. De tatăl lui Francesco m-am despărţit când el avea 9 luni. El a renunţat la Francesco şi, practic, şi noi am renunţat la el", a declarat Patrizia Paglieri, în emisiunea Oanei Turcu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Septembrie 2021 - 04 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.