De când a devenit mamă și și-a asumat relație cu Smiley, Gina Pistol este mult mai deschisă în fața celor care o urmăresc. Îndrăgita prezentatoare și iubitul ei au postat un videoclip pe noul canal de YouTube al artistului, unde au făcut dezvăluiri despre viața de cuplu, despre rolul de părinți, dar au zis, de asemenea, ce anume i-a atras unul la celălalt, sub privirile curioase ale fanilor. 

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de ani buni, dar pentru multă vreme și-au ținut relația ascunsă de ochii curioșilor. S-au descurcat atât de bine, încât nici măcar oamenii apropiați nu și-au dat seama de ceea ce se petrecea, de fapt, între ei. Cel mai mult a atras-o pe blondină la tatăl fiicei sale faptul că este un bărbat inabordabil, iar ei nu îi plac genul acela de oameni libinoși de care a avut parte din plin.

Gina Pistol, despre lucrurile care o atrag la Smiley

"Ești foarte inabordabil. Mi se pare sexy asta la un bărbat. Mie nu-mi plac bărbații libidinoși și m-am tot lovit de acest gen. Mergeam cu Andrei la concerte și apropiații știau că suntem împreună, dar pentru ceilalți era cu semnul întrebării. Și le vedeam pe fete cum veneau pe lângă Andrei și el nu avea nicio treabă. Îmi plăcea chestia asta. Îmi place ca bărbatul meu să fie indisponibil pentru restul. Mă atrage chestia asta.", a declarat Gina Pistol, în cadrul emisiunii iubitului ei, de pe YouTube.

Mai mult de atât, adora momentele când mergea cu el în concerte, iar lumea nu știa despre relația lor. O mulțime de fete roiau în jurul cântărețului, iar el nu avea nicio treabă cu ele, ceea ce prezentatoarei i-a plăcut și mai tare. Nici Smiley nu s-a lăsat mai prejos și a mărturisit că îi place la ea cel mai mult faptul că pot râde împreună, ea având un simț al umorului fantastic și nu ajung să se plictisească niciodată împreună.

"Cel mai mult îmi place că râd foarte mult cu Gina. Are un simț al umorului fantastic. Nu ne plictisim deloc. Asta mi se pare foarte mișto.", a zis și Smiley,


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Septembrie 2021 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.