Când vine vorba să discute despre familia sa, Oanei Roman îi este foarte greu. Părinții ei munceau extrem de mult și nu i-au fost aproape în momentele în care avea cea mare nevoie de ei. Soția lui Marius Elisei este foarte sinceră și discută despre aproape orice, dar când a fost invitată în platoul emisiunii În Oglindă și a fost nevoită să facă dezvăluiri despre cei care i-au dat viață, ea a început să plângă.

Oana Roman se simte singură pe lume, chiar dacă are un partener de viață care e mereu alături de ea și un copil pe care îl iubește mai mult decât orice pe lume. Ea simte, de fapt, lipsa părinților săi în viața sa, o dor toate aceste lucruri și ar vrea să îl poată vedea mai des pe Petre Roman care nu își face niciodată timp pentru ea. Se pare că părintele său a descurajat-o mereu, deși avea nevoie de vorbele sale.

Oana Roman a început să plângă

„De fiecare dată când vorbim, îi spun că vreau să ne vedem. Lucrul ăsta nu se întâmplă. Nu cred că pot eu face mai mult. Nu mai pot. Mi-e greu. Sunt singură. Nu-mi lua bilet să vin acasă în toate vacanțele. Nu își permitea. Mă rog, așa mi-a spus. Știi ce mi-a spus? Nu mai poți? Înseamnă că nu ești în stare”, a spus Oana Roman, pentru În Oglindă

Ea nu se mai coinsideră de multă vreme fiica lui Petre Roman, nu a făcut niciun compromis, pentru că dacă ar fi făcut, cel mai probabil, ar fi fost o femeie bogată. Mai mult de atât, în teaser-ul emisiunii În Oglindă postat pe YouTube, Oana Roman vorbește și despre momentul în care era să își piardă viața din cauza faptului că a născut.

Citeste si:
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, probleme în paradis! De la ce...
Gabriela Cristea și Tavi...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Eu consider că de foarte mulți ani nu mai sunt fata lui Petre Roman. Nu am făcut compromisuri. M-au costat lucrurile astea. Puteam să fiu bogată”, a mai zis ea.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.