Oana Zăvoranul și-a luat, în urmă cu doar o oră, fanii prin surprindere. Soția lui Alex Ashraf a făcut un anunț de zile mari pe Instagram, în timpul unui live. Vedeta le-a spus oamenilor că le oferă locuri de muncă, în cadrul clinicii de infrumusețare a cărei asociată este.

În ultimul timp, frumoasa actriță a făcut o pauză de la rețelele sociale și a fost alături de partenerul ei de viață într-un concediu, de care s-a bucurat din plin. După câteva zile bune în care fanii au dat-o dispărută și au așteptat un semn de la ea, artista și-a făcut revenirea pe Instagram într-un mare fel și le-a dat urmăritorilor o veste cu totul și cu totul neașteptată.

Oana Zăvoranu caută angajați

Vestea că vedeta caută angajați pentru clinică i-a făcut pe fani să uite că nu a mai postat nimic pe YouTube și că vacanța pe care și-a luat-o este prea lungă pentru ei. Multă lume este curioasă cine vor fi persoanele publice pe care ea le va lua în vizor în următoarele ediții.

„Bă dacă vedeți platoul cum e! Lumini, sunet. Nu o să avem probleme că fâșâie, pârâie. am onoarea și norocul să lucrez cu o echipă de profesioniști. Echipa aia și-a dorit să vadă rezultatele mari. Oameni din domeniul televiziunii mi-au zis că mă vor. Încă îmi plătesc emisiunea. Încă e pe barba mea totul. Credeți-mă că va fi cu totul și cu totul altceva. Va merge către ce mi-am dorit eu. Emisiunea va fi cât mai aproape de vibe-ul american”, a mărturisit vedeta, pe Instagram.

Se pare că Oana Zăvoranu a stat degeaba deloc, ba chiar a muncit din greu pentru proiectele sale, iar în această perioadă se fac angajări la OneLife și le-a spus celor prezenți pe live că și ei pot merge pentru un loc de muncă, dacă se încadrează în cerințelele lor.

„Mergem la clinică să facem angajări: recepționere, asistente sau femei de curățenie. Puteți să veniți să vă angajați. Ce a făcut Pepa Pig pentru voi? V-a dat bube. Vedeți, mă, de ce trebuie să mă iubiți pe mine? Eu dau locuri de muncă. Nu știi ce se întâmplă mâine cu Covid-ul ăsta”, a spus mai Oana Zăvoranu, pe live.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Septembrie 2021 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.