Ziua de 20 septembrie este una specială atât pentru Zanni, câștigătorul emisiunii Survivor, cât și pentru fanii săi, dar și pentru cei care îl cunosc personal și îl apreciază pentru evoluția lui. Nu există bucurie mare pentru artist, de ziua sa de naștere, decât aceea că a reușit să își cumpere propriul apartament la care visa încă de când era copil și în care s-a mutat de curând.

Zanni a crescut la casa de copii și a visat mereu la o familie și la un loc al lui. A muncit din greu pentru a ajunge unde este acum și chiar dacă unii nu au crezut că își va cumpăra apartamentul mult visat cu banii câștigați în cadrul emisiunii de la Kanal D, el le-a demosntrat tuturor că s-au înșelat amarnic în privința sa. Le-a mulțumit fanilor pentru tot ajutorul pe care l-a primit din partea lor, fiind conștient că fără ei nu ar fi reușit.

Zanni, surpriză de zile mari din partea prietenilor

Astăzi, Zannidache își serbează ziua de naștere, iar încă de la miezul nopții, prietenii lui i-au făcut o surpriză pe care sigur nu o va uita prea curând. El s-a emoționat atât de tare și nu s-a putut abține să nu filmeze întregul moment pe care l-a și postat pe social media, unde a putut fi urmărit de către toți admiratorii lui. Zanni a împlinit vârsta de de 23 de ani și este extrem de fericit cu toate realizările de până acum.

Mai mult de atât, cu ocazia aniversării sale, el și-a mai făcut câteva tatuaje și a filmat un vlog prin intermediul căruia le-a prezentat tuturor alegerile sale și le-a arătat tot procesul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Septembrie 2021 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.