Alex Bodi a reușit să intre din nou în atenția publicului, după ce a acceptat invitația lui Denise Rifai de a venit în platoul emisiunii sale și de a răspunde celor 40 de întrebări pe care i le-a pregătit cu mare grijă. Omul de afaceri a făcut mărturisiri halucinante despre fostele sale relații și a lămurit cele mai discutet subiecte despre el, de până acum.

După ce a recunoscut că a dus-o pe Iulia Sălegean la produs, dar nu fără voia sa, el a primit aceeași întrebare în ceea ce o privește pe fosta lui soție, Bianca Drăgușanu. De foarte multe ori s-a spus că afaceristul ar fi obligat-o pe blondină să se prostitueze, în perioada în care formau un cuplu. Invitat în cadrul acestei emisiuni, el nu s-a mai putut ascunde după deget și mărturisit întregul adevăr.

Alex Bodi și-a asumat totul

Fostul partener de viață al Biancăi Drăgușanu a spus clar că acest lucru nu s-a întâmplat niciodată și nici măcar nu s-a pus problema de așa ceva. După cum a mărturisit chiar el în cei doi ani de relație pe care i-au avut, mai bine din jumătate din timp l-au petrecut prin tot felul de vacanțe în afara țării, semn că nici dacă și-ar fi dorit nu ar fi timp să se ocupe de aceste lucru. Așadar, omul de afaceri nu a obligat-o pe divă să facă toate aceste lucruri despre care toată lumea bănuia.

„Doamne ferește, niciodată. Sub nicio formă. Nici nu s-a pus problema de așa ceva. Bianca a fost cu mine ,în doi ani de relație, un an jumate numai în vacanță. Nu există nici cea mai vagă urmă de discuție despre așa ceva”, a spus Alex Bodi, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.