Carmen Grebenișan a avut parte, în urmă cu câteva zile bune, de o nuntă ca în povești. Vedeta a vorbit, într-un interviu pe care l-a acordat recent despre lucrurile care s-au schimbat în viața sa, de când este o femeie măritată, dar a dat și primele detalii despre copil.

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai apreciate influencerițe de la noi din țară, iar fanii ei află totul despre ea de pe rețelele sociale. Sinceră din fire, frumoasa vedetă a ținut să precizeze că nu s-au schimbat prea multe lucruri în viața sa, în afara numelui și a faptului că s-a mutat împreună cu soțul ei. Din punctul ei de vedere este cel mai important să nu simți că ți s-a schimbat viața, după căsătorie.

Își dorește sau nu Carmen Grebenișan un copil

„Singurul lucru care s-a schimbat în viața mea este numele și faptul că ne-am mutat împreună, dar în afară de asta, nu s-a schimbat nimic. Cred că asta este cel mai important, să nu simți că schimbi ceva foarte mult în momentul în care te măriți, că atunci te poate lua panica. Este exact aceeași viață plină de petreceri, voie bună, călătorii”, a declarat Carmen Grebenișan la Antena Stars.

Având în vedere că s-a măritat deja, fanii acesteia au ajuns să se întrebe dacă ea și-a propus să facă un copil, în viitorul apropiat. Ea nu s-a ascuns după deget și a recunoscut faptul că vrea să aibă libertate, iar un copil nu se află pe lista planurilor sale de viitor.

„Nu doresc copii prea curând. Sunt genul de om foarte libertin. Vreau să am libertatea de a alege ce vreau să fac, când vreau să fac. De exemplu, dacă mâine dimineață vreu să mă duc în New York, mă pot duce, nu am niciun fel de grijă”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Septembrie 2021 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.